ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε ποιος είναι ο μεγαλύτερός φόβος σου

Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε ποιος είναι ο μεγαλύτερός φόβος σου

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο καθένας έχει κάτι που φοβάται. Ας ρίξουμε μια ματιά στον μεγαλύτερο φόβο για κάθε ζώδιο!

Κριός

Κριέ, ο μεγαλύτερος φόβος σου είναι να αποτύχεις στα πάθη σου. Για εσένα, η ιδέα να μην πετύχεις σε αυτό που αγαπάς, είναι αδιανόητη και σχεδόν αφόρητη.

Ταύρος

Λόγω της ηδονιστικής φύσης σου, Ταυρίνα, ο μεγαλύτερος φόβος σου είναι η έλλειψη. Όταν τα χρήματα τελειώνουν, φρικάρεις.

Δίδυμοι

Εσύ, Διδυμάκι, φοβάσαι να παρεξηγηθείς. Η επικοινωνία είναι απαραίτητη για τον τρόπο που κινείσαι στον κόσμο, οπότε η ιδέα του να παρεξηγηθούν τα συναισθήματά σου, είναι τρομακτική.

Καρκίνος

Καρκινάκι, εσύ το τρυφερό ζώδιο του νερού, φρικάρεις με τη σκέψη και μόνο της αντικατάστασης. Δεδομένου ότι μια ασφαλής, σταθερή βάση στο σπίτι είναι τα πάντα για εσένα, ο μεγαλύτερος φόβος σου είναι να τη χάσεις.

Λέων

Λόγω της εξωστρεφούς φύσης σου που αναζητά την προσοχή, Λιονταρίνα, ο μεγαλύτερος φόβος σου είναι να σε ξεχάσουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Είναι απίθανο (λόγω της τεράστιας προσωπικότητάς σου), αλλά η σκέψη και μόνο μπορεί και να σε κρατήσει ξάγρυπνη.

Παρθένος

Παρθένε, αποδίδεις τόση αξία στην εργασιακή σου ηθική που ο μεγαλύτερος φόβος σου είναι να αφήσεις αναξιοποίητες τις δεξιότητές σου. Εάν αισθάνεσαι ότι οι δυνατότητές σου δεν αξιοποιούνται και δεν σου δίνονται ευκαιρίες να τις αναπτύξεις, κάθεσαι σε αναμμένα κάρβουνα.

Ζυγός

Αν και ίσως να μην το περιμένες, Ζυγέ, λόγω της ανέμελης, πνευματικής φύσης σου, φοβάσαι τη συναισθηματική παραμέληση. Ο αέρινος κόσμος σου έχει τόσο μεγάλη ενέργεια που σημαίνει ότι χρειάζεσαι απεγνωσμένα ανθρώπους για να σε προσγειώσουν

Σκορπιός

Σκορπιέ, παρόλο που είσαι πνευματικό ζώδιο του νερού, ο μεγαλύτερος φόβος σου είναι λίγο απροσδόκητος. Νοιώθεις τρομοκρατημένη αν δεν είσαι ελκυστική. Αγαπάς να σε αγαπάνε και αγαπάς το σεξ και όταν αισθάνεσαι κάτι λιγότερο από πανέμορφη, αυτό σε επηρεάζει στο βαθύτερο μέρος της ψυχής σου.

Τοξότης

Η επιθυμία για ταξίδια είναι το μότο της ψυχής σου, Τοξοτίνα, καθώς σου αρέσει να ταξιδεύεις και να βλέπεις τον κόσμο, οπότε ο μεγαλύτερος φόβος σου είναι να ζήσεις μια βαρετή ζωή.

Αιγόκερως

Εσύ Αιγόκερε, όπως και το άλλο ζώδιο της γης ο Παρθένος, ρίχνεις το βάρος στην εργασιακή σου ηθική. Λόγω της εργασιομανίας σου, ωστόσο, φοβάσαι απεγνωσμένα να πάθεις υπερκόπωση.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι το λιγότερο φοβισμένο ζώδιο στον ζωδιακό κύκλο. Ωστόσο, έχουν έναν μεγάλο φόβο που ελέγχει τη ζωή τους. Τρομοκρατούνται από την κακή συντροφιά. Δεν αντέχουν τους βαρετούς ανθρώπους!

Ιχθείς

Ιχθύ, η ζωή σου περιστρέφεται γύρω από την κατανόηση των πνευματικών λειτουργιών του σύμπαντος. Η ταυτότητά σου είναι τόσο ταυτισμένη με την ενσυναίσθηση και τη διαίσθηση, που φοβάσαι πολύ να χάσεις την πνευματικότητά σου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.