ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτό είναι το ελληνικό νησί που ήθελαν να αγοράσουν οι Beatles – Τι τους εμπόδισε;

Αυτό είναι το ελληνικό νησί που ήθελαν να αγοράσουν οι Beatles – Τι τους εμπόδισε;

Λίγοι γνωρίζουν ένα πραγματικό διαμάντι που βρίσκεται απέναντι από τη Σκιάθο, το μικρό νησάκι Τσουγκριά, όπου οι ντόπιοι αλλά και αυτοί που ξέρουν το προσεγγίζουν με σκάφος για τις τρομερές παραλίες του.

Extra μυστικό, το ερημονήσι είναι καταπληκτικό μέρος για ψάρεμα.

Όμως αυτόν τον μικρό παράδεισο συνοδεύει και μια απίστευτη ιστορία, αφού το αγαπημένο συγκρότημα Beatles ήταν πραγματικά μια ανάσα από το να αγοράσουν το νησί.

Το συγκρότημα βρέθηκε καλεσμένο ενός Έλληνα εφοπλιστή και όταν τους πήγαν για ημερήσια εκδρομή στη Τσουγκριά, οι Beatles ζήτησαν από τον οικονομικό διαχειριστή τους να ξεκινήσει τις διαδικασίες για την αγορά του.

Λίγο η ελληνική γραφειοκρατία, λίγο η Γιόκο που έκανε άνω κάτω το συγκρότημα, η αγορά χάλασε στο παρά ένα και μαζί του ναυάγησαν και τα σχέδια για τη δημιουργία ενός μουσικού παραδείσου, αφού εκεί σχεδίαζαν να χτίσουν το στούντιο των ηχογραφήσεών τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.