Η Βενεζουέλα δεν θα τελειώσει έτσι εύκολα...

Επική ατάκα στο Ρουκ Ζουκ: Τι απάντησε παίκτρια για το «πράγματα που βάζουμε στο στόμα μας» (βίντεο)

Επική ατάκα στο Ρουκ Ζουκ: Τι απάντησε παίκτρια για το «πράγματα που βάζουμε στο στόμα μας» (βίντεο)

Μία ακόμα επική ατάκα στο Ρουκ Ζουκ, με την παίκτρια να φέρνει σε αμηχανία μέχρι και την Ζέτα Μακρυπούλια.

Αυτή τη φορά η φράση που κλήθηκαν να δώσουν απαντήσεις οι παίκτες του προχθεσινού επεισοδίου του «Ρουκ Ζουκ» με τη Ζέτα Μακρυπούλια ήταν «Πράγματα εκτός φαγητού που βάζουμε στο στόμα μας». Όπως καταλαβαίνετε, ακόμα και αν δεν το είδατε, στο πλατό έγινε πανζουρλισμός από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Μερακλού παίκτρια, λοιπόν, τόλμησε να δώσει την απάντηση που πέρασε από το μυαλό όλων, κανείς όμως μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν τόλμησε να δώσει.

«Βάζουμε στο στόμα μας ανδρικό μόριο», είπε και μέχρι και η Ζέτα Μακρυπούλια κοκκίνισε από ντροπή και από τα γέλια ταυτόχρονα.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα μπαίνει με ευκολία στο top-5 όλων των κύκλων του «Ρουκ Ζουκ» και κανείς δεν απορεί για τον λόγο…

Δείτε παρακάτω το σπαρταριστό βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.