ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Δ.Μπάρκα: Φάρσα στο Ν.Μουτσινά στον αέρα της εκπομπής του (βίντεο)

Δ.Μπάρκα: Φάρσα στο Ν.Μουτσινά στον αέρα της εκπομπής του (βίντεο)

Μετά από αρκετό καιρό είδαμε ακόμη μία επική τηλεφωνική φάρσα στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, αυτή την φορά από την Δανάη Μπάρκα.

Αρχικά η Δανάη είχε στείλει και το υποτιθέμενο ερωτικό της πρόβλημα, το οποίο διάβασε ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα της εκπομπής και εν συνεχεία η παρουσιάστρια του Mega βγήκε τηλεφωνικά να τα πει όλα.

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν πήρε χαμπάρι για το ποιος βρίσκεται στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής μέχρι που η Δανάη Μπάρκα του τραγούδησε τους στίχους από τους τίτλους της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Δείτε τη φάρσα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.