ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

House of Fame: Η Κ.Γαρμπή έκανε «κριτική» στον Δ.Σχοινά (βίντεο)

House of Fame: Η Κ.Γαρμπή έκανε «κριτική» στον Δ.Σχοινά (βίντεο)

Στο House of Fame βρέθηκε και τραγούδησε ο Διονύσης Σχοινάς και μετά το τέλος της ερμηνείας του δέχθηκε την “κριτική” της συζύγου του, Καίτης Γαρμπή.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια και κριτής του House of fame σημείωσε με χαμόγελο πως «Διονύση μου, καλησπέρα. Ήσουν καθηλωτικός! Ήσουν καταπληκτικός. Η φωνή σου, η σκηνική σου παρουσία εκρηκτική… Από μένα δέκα»!

Στο σπίτι θα σου πω τα ίδια και καλύτερα! Αφού είσαι ένα κουκλί βρε… Εδώ ρωτάει ο Πλούταρχος και λέει, είναι δυνατόν… Πόσο χρονών είναι» πρόσθεσε η Καίτη Γαρμπή για τον σύζυγο της. «Τον θαυμάζω πολύ».

Έτσι, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινά συναντήθηκαν, ξανά, στο House of fame!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.