Survivor – Spoiler: Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor – Spoiler: Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μπορεί να είμαστε μια «ανάσα» πριν από το Πάσχα ωστόσο οι μάχες στο Survivor συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Μεγάλη Δευτέρα και Μεγάλη Τρίτη θα έχουμε τους δύο αγώνες για την ασυλία. Τα spoiler δίνουν και παίρνουν και αυτή τη φορά έχουμε ήδη τα ονόματα των υποψηφίων.

Σύμφωνα με όσα γράφει στο Twitter για το Survivor ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, το αγώνισμα της πρώτης ασυλίας κερδίζουν οι Μπλε και της δεύτερης οι Κόκκινοι. Έτσι, μοιραία, αυτή την εβδομάδα θα βγουν στον τάκο τέσσερις παίκτες.

Οι Κόκκινοι, στο αποψινό Συμβούλιο του Νησιού στο Survivor, θα πρέπει να ψηφίσουν τον παίκτη που θα παραδώσουν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού. Αυτός φαίνεται ότι θα είναι για ένατη φορά, ο Τριαντάφυλλος.

Νωρίτερα, στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας, θα είναι ο Ηλίας Μπόγδανος αυτός που θα φορέσει το κολιέ. Έτσι, σύμφωνα, με το spoiler του Μισθοφόρου, ο Ηλίας θα βγάλει στη σέντρα τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

https://twitter.com/costasanagno/status/1386619909694701568​​​​​​​

Στο επεισόδιο του Survivor την Μεγάλη Τρίτη, οι Μπλε παίρνουν σειρά στην ψηφοφορία. Από την κάλπη φαίνεται να βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση ο Κώστας Παπαδόπουλος. Την ατομική ασυλία θα κερδίσει ο Παύλος Γαλακτερός, ο οποίος με τη σειρά του δίνει ως τέταρτο υποψήφιο τον James Καφετζή.

Άρα, λοιπόν, αν το spoiler επαληθευτεί, υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor τη Μεγάλη Εβδομάδα θα είναι οι: Τριαντάφυλλος, Κώστας Παπαδόπουλος, Γιώργος Ασημακόπουλος και James Καφετζής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.