ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Περιζήτητη η Κ.Σπυροπούλου – Τρεις προτάσεις στα χέρια της ενόψει της νέας σεζόν

Περιζήτητη η Κ.Σπυροπούλου – Τρεις προτάσεις στα χέρια της ενόψει της νέας σεζόν

Έντονο ενδιαφέρον φαίνεται να υπάρχει για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ενόψει της νέας σεζόν, καθώς έχει ήδη δεχθεί τρεις προτάσεις για την επόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πολιορκείται από τους υπεύθυνους τριών διαφορετικών project, με το ένα να θεωρείται το επικρατέστερο.

Συγκεκριμένα, η «Queen Dina», όπως την αποκαλούν οι θαυμαστές της, είναι η επικρατέστερη ώστε να βρεθεί στο τιμόνι της παρουσίασης του reality «Αγρότης Μόνος Ψάχνει».

Στενό…. μαρκάρισμα όμως δέχεται και για την παρουσίαση ενός παλιού της project, του «My Style Rocks». Εδώ όμως υπάρχει η εξής ιδιομορφία. Αν ο διαγωνισμός μόδας βγει στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ, στο πρώτο μισό της σεζόν, παρουσιάστρια θα είναι η Κάτια Ταραμπάνκο.

Αν το «My Style Rocks» ξεκινήσει τις τηλεοπτικές του… πτήσεις στο δεύτερο μισό της σεζόν, στην παρουσίαση θα βρεθεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Κάτια Ταραμπάνκο θα πάρει θέση στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τρίτη και τελευταία πρόταση που φέρεται να έχει δεχθεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι για να χορέψει στο «Dancing with the Stars».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.