Eurovision: Σε λίγη ώρα ο δεύτερος ημιτελικός – «Τσεκάρει» το εισιτήριο για τον τελικό η Stefania

Eurovision: Σε λίγη ώρα ο δεύτερος ημιτελικός – «Τσεκάρει» το εισιτήριο για τον τελικό η Stefania

Σε λίγα λεπτά ξεκινά και ο δεύτερος ημιτελικός της φετινής Eurovision, με την παρουσία της Stefania και του Last Dance.

Στην 4η θέση εμφανίζεται σήμερα η Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision με τα “χρώματα” της Ελλάδας.

Με το τραγούδι της «Last Dance» διεκδικεί το εισιτήριο για τον τελικό του διαγωνισμού τραγουδιού, που θα διεξαχθεί στις 22 Μαΐου στο Ρότερνταμ, μετά τη νίκη της Ελληνίδας Έλενας Τσαγκρινού, η οποία πήρε την πρόκριση την Τρίτη στον τελικό με το τραγούδι της «El Diablo» για την Κύπρο.

Η σειρά εμφάνισης των χωρών στο Β’ Ημιτελικό είναι:

1. Σαν Μαρίνο
2. Εσθονία
3. Τσεχία
4. Ελλάδα
5. Αυστρία
6. Πολωνία
7. Μολδαβία
8. Ισλανδία (μέσω βιντεοσκοπημένου act)
9. Σερβία
10. Γεωργία
11. Αλβανία
12. Πορτογαλία
13. Βουλγαρία
14. Φινλανδία
15. Λετονία
16. Ελβετία
17. Δανία

Η Stefania εμφανίζεται μόνη στη σκηνή μέχρι το πρώτο ρεφρέν οπότε και το πείραμα του augmented reality ξεκινά με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν τα πόδια ενός χορευτή και τον κορμό ενός άλλου να χορεύουν μαζί της. Στο δεύτερο μέρος του τραγουδιού ξεδιπλώνεται το πιο θελκτικό στο μάτι μέρος της σκηνοθεσίας με την 18χρονη ερμηνεύτρια να αιωρείται πάνω από μια μεγαλούπολη.

Η ελληνική συμμετοχή επενδύει φέτος στη φαντασμαγορία, την επινοητικότητα και την πρωτοτυπία, που όμως θα αποδώσει καρπούς εφόσον όλα δουλέψουν ρολόι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.