Η Ε.Παπαρίζου «αναστάτωσε» το Ρότερνταμ με την εμφάνισή της – Αποθεώθηκε στο Twitter (φώτο)

Η Ε.Παπαρίζου «αναστάτωσε» το Ρότερνταμ με την εμφάνισή της – Αποθεώθηκε στο Twitter (φώτο)

Χαμό προκάλεσε στο Ρότερνταμ και γενικότερα στον διαγωνισμό της Eurovision η Έλενα Παπαρίζου με την επανεμφάνισή της.

Η Ελενα Παπαρίζου έλαμψε κυριολεκτικά με την παρουσία της και θύμισε σε όλους γιατί κέρδισε με το My Number One τη Eurovision του 2005, που είχε τότε πραγματοποιηθεί στο Κίεβο της Ουκρανίας. Μαζί με άλλους πέντε νικητές της Eurovision, ήταν οι πρωταγωνιστές του «Rock The Roof», μιας θεαματικής δράσης, που στήθηκε αποκλειστικά και μόνο για τον μεγάλο τελικό. Οι καλλιτέχνες ερμήνευσαν τα νικητήρια τραγούδια τους πάνω σε τρεις ειδικά διαμορφωμένες ταράτσες του Ρότερνταμ.

Εκτός από την Ελενα Παπαρίζου, που τραγούδησε το «My Number One», οι υπόλοιποι guest stars της βραδιάς ήταν ο Lenny Kuhr που κέρδισε το 1969 με την Ολλανδία, ο Teach-In που κέρδισε το 1975 επίσης με την Ολλανδία, η Sandra Kim που κέρδισε το 1986 με το Βέλγιο, οι Lordi που ήταν οι νικητές του 2006 με τη Eurovision και ο Måns Zelmerlöw που κέρδισε το 2015 με τη Σουηδία.

Φυσικά, οι Eλληνες χρήστες στο Twitter αποθέωσαν την Έλενα Παπαρίζου με τους περισσότερους να υπογραμμίζουν πως και το φετινό βραβείο ανήκει και πάλι σε εκείνη.

Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση της Ελενας Παπαρίζου:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.