H κίνηση στο Instagram του Snik που «πρόδωσε» τον χωρισμό του με την Η.Παπαγεωργίου

H κίνηση στο Instagram του Snik που «πρόδωσε» τον χωρισμό του με την Η.Παπαγεωργίου

Εδώ και λίγες εβδομάδες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik δεν είναι μαζί, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τα social media.

Τους τελευταίους δύο μήνες η σχέση της παρουσιάστριας και του ράπερ περνούσε κρίση και μάλιστα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, λίγο μετά το Πάσχα έφυγε από την πολυτελή μεζονέτα που είχαν νοικιάσει μαζί στην Πεντέλη και μετακόμισε σε δικό της σπίτι.

Λίγες ημέρες μετά ο Snik διέγραψε τις κοινές φωτογραφίες τους από τα social media ενώ έκανε unfollow την Έλενα Χριστοπούλου, γεγονός που ενίσχυσε τις φήμες περί χωρισμού.

Και μπορεί μέχρι στιγμής κανείς από τους δύο να μην έχει μιλήσει δημόσια για τα νέα δεδομένα της προσωπικής τους ζωής, ωστόσο ο Snik επιβεβαίωσε έμμεσα τον χωρισμό τους, καθώς έκανε unfollow από το Instagram την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η παρουσιάστρια ωστόσο συνεχίζει να τον ακολουθεί κανονικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.