ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Δ.Βανδή: Αυτός είναι ο λόγος που δεν πήγα ποτέ μου στην Eurovision

Δ.Βανδή: Αυτός είναι ο λόγος που δεν πήγα ποτέ μου στην Eurovision

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε στην σημερινή εκπομπή της για την απόφασή της να μην πάει ποτέ στον διαγωνισμό της Eurovision.

Στην εκπομπή της Δέσποινας Βανδή «My Greece» ήταν φιλοξενούμενη η Έλενα Παπαρίζου, με την πρώτη να αποκαλύπτει τους λόγους, που αρνήθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision.

Αρχικά η Έλενα Παπαρίζου ανέφερε το πως ένιωσε που έφερε τη μοναδική νίκη της Ελλάδας με το «My Number One», τον λόγο πήρε η Δέσποινα Βανδή που δήλωσε: «Είχα γυρίσει από Μαδρίτη σχεδόν ένα χρόνο. Μου έχει γίνει και μένα αρκετές φορές πρόταση, αλλά εγώ ποτέ δεν μπορούσα να διαχειριστώ αυτή την ευθύνη γιατί δεν θα είχα κανένα θέμα να πάω να διαγωνιστώ ως Δέσποινα Βανδή “γεια σας αυτή είμαι κι αν δεν σας άρεσα, δεν πειράζει”. Αλλά το γεγονός ότι έπρεπε να σηκώσω πάνω μου την Ελλάδα, φοβόμουν μην απογοητεύσω τους Έλληνες. Όλα τα φοβόμουν. Γι’ αυτό έχω πει πολλές φορές όχι».

Και συνέχισε λέγοντας: «Τη νύχτα της Eurovision δούλευα στη Θεσσαλονίκη, είχα βάλει τη Μελίνα για ύπνο και έπρεπε να φύγω για το μαγαζί γιατί βιαζόμουν. Σε χειροκροτούσαμε όλοι γιατί ήσουν καταπληκτική και μετά ήθελα να δω πως πάει η βαθμολογία. Στην αρχή δεν έπαιρνες 12αρια και έφυγα με την ψυχολογία ότι “θα σας πατήσω κάτω που δεν ψηφίσατε την Έλενα”. Στο αυτοκίνητο έλεγα θα πάω και θα σας δείξω που δεν την ψηφίσατε. Όταν έφτασα και έμαθα ότι κέρδισες, το πρόγραμμα είχε ξεκινήσει, ευτυχώς δεν υπήρχαν κινητά και βγήκα με το μπουρνούζι και τις παντόφλες στην σκηνή και φώναζα ότι κερδίσαμε… Εκείνη τη νύχτα αισθανθήκαμε την δικαίωση… Έφτασα πιο κοντά από ποτέ στην Eurovision εκείνη τη νύχτα, είπα ότι αν δεν κερδίσεις θα πάω, στο ορκίζομαι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.