ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Κ.Σπυροπούλου: «Είμαι παραδοσιακή γυναίκα στον γάμο – Δεν μου έχει γίνει πρόταση»

Κ.Σπυροπούλου: «Είμαι παραδοσιακή γυναίκα στον γάμο – Δεν μου έχει γίνει πρόταση»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» και γνωστοποίησε ότι θα παρουσιάσει το νέο reality του ΣΚΑΙ «Αγρότης μόνος ψάχνει».

Αρχικά η παρουσιάστρια μίλησε για το νέο πρότζεκτ του καναλιού, ενώ μίλησε και για την προσωπική της ζωή.

«Κατ’ αρχάς δεν έχω πει στον κόσμο, ότι θα ξεκινήσω στον Αγρότη. Ήρθα να παρουσιάσω και κάτι, έτσι για αλλαγή. Την άλλη μου πλευρά την είδατε στο Survivor», είπε αρχικά ο Queen Dina και πρόσθεσε: «Μου έχει λείψει η επαφή με τον κόσμο. Είναι ένα διαφορετικό κόνσεπτ από αυτά που με έχει συνηθίσει ο κόσμος. Ο Αγρότης θα ξεκινήσει στις αρχές του Φθινοπώρου. Τα γυρίσματα ξεκινούν τέλη Ιουνίου. Το κάστινγκ στους αγρότες γίνεται τώρα και είναι πολύ ωραία παιδιά και ενδιαφέροντα. Στο κάστινγκ δεν πάω, δεν έχω επαφή. Τα βλέπω τα παιδιά. Καλούμαι να τα ζευγαρώσω».

Στην ερώτηση αν θα προχωρήσει στο επόμενο βήμα με τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, απάντησε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Να παντρευτώ τώρα; Τον Ιούλιο, Αύγουστο δηλαδή; Δεν προλαβαίνω. Είμαι παραδοσιακή γυναίκα για τον γάμο. Δεν έχει γίνει πρόταση γάμου, δεν μου έχει κάνει κάτι τέτοιο ο Βασίλης. Όλα στην ώρα τους. Περάσαμε ένα διάστημα πολύ όμορφο, παρόλα αυτά η συντροφικότητα και η συμβίωση ήταν κάτι που μας έδεσε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.