Ν.Γερμανού για Α.Λατινοπούλου: «Δεν υπάρχουν πρότυπα – Ο καθένας κυκλοφορεί όπως θέλει»

Ν.Γερμανού για Α.Λατινοπούλου: «Δεν υπάρχουν πρότυπα – Ο καθένας κυκλοφορεί όπως θέλει»

Η Ναταλία Γερμανού ως συνήθως μίλησε ανοιχτά για ένα συμβάν που την ενόχλησε, το οποίο δεν είναι άλλο από το βίντεο της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Τη δική της απάντηση έδωσε σήμερα η παρουσιάστρια μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται».

«Έγινε όλη αυτή η ιστορία με την Αφροδίτη Λατινοπούλου. Πολύ μελάνι χύθηκε, όλοι είπαν την γνώμη τους.

Δεν θέλουμε τόσο πολύ να ασχοληθούμε με το θέμα γιατί φαντάζομαι ότι μας ξέρετε πάρα πολύ καλά έναν προς έναν και ότι καταλαβαίνετε ποια είναι η άποψή μας. Διαβάζετε τα μάτια μας.

Εμείς δεν έχουμε καμία πρόθεση να της ρίξουμε άλλον έναν κουβά με τοξικό δηλητήριο, ούτε να την βρίσουμε.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου έχει κάθε δικαίωμα εκείνη να θέλει να είναι περιποιημένη, να είναι πάντα στην πένα. Αυτό που δεν έχει δικαίωμα είναι να θεωρεί ότι υπάρχουν πρότυπα.

Δεν υπάρχουν πρότυπα, υπάρχει η ελευθερία, η χαρά της αγάπης και της ανθρώπινης φύσης και υπόστασης. Όπως ο καθένας μας νιώθει, έτσι θα κυκλοφορεί.

Θα ήθελα να της αφιερώσω ένα βίντεο που μπορεί να μην την βρει σύμφωνη, αλλά ίσως την κάνει να ξανασκεφτεί μερικά πράγματα», είπε η Ναταλία Γερμανού και ακολούθησε ένα βίντεο με την διάσημη μπαλαρίνα Julia Del Blanco…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

H Julia Del Blanco που δεν έχει ακριβώς τον σωματότυπο που είχαμε ως τώρα στο μυαλό μας για τις μπαλαρίνες, είναι από τις πιο δημοφιλείς στη Βραζιλία και καθηγήτρια χορού», πρόσθεσε η Ναταλία Γερμανού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.