ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

MasterChef: To πιάτο του τελικού που θα βάλει… δύσκολα στους δύο φιναλίστ (βίντεο)

MasterChef: To πιάτο του τελικού που θα βάλει… δύσκολα στους δύο φιναλίστ (βίντεο)

Ο τελικός του MasterChef βρίσκεται στο τελικό του στάδιο, με μία ιδιαίτερα απαιτητική δοκιμασία, την αντιγραφή του πιάτου ενός πασίγνωστο chef και ενός εκ των κορυφαίων του κόσμου.

Έχοντας ταξιδέψει από τη Νέα Υόρκη αποκλειστικά για να τιμήσει με την παρουσία και την εμπειρία του τον τελικό του MasterChef 5, ο παγκοσμίου φήμης, σουηδικής καταγωγής γαστρονομικός δημιουργός του εστιατορίου Aska, Fredrik Berselius, κάνει αρκετά δύσκολο το έργο της Μαργαρίτας Νικολαΐδη και του Διονύση Σαρακίνη.

Ύστερα από αρκετό καιρό, οι δύο φιναλίστ βρίσκονται σε μια επαγγελματική κουζίνα, εκτός αυτής του διαγωνισμού. Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, απολαμβάνουν τη σημερινή μαγειρική, αφού τα πιάτα του Fredrik Berselius είναι κάτι παραπάνω από απαιτητικά! Κάποιος θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηρίσει τη σημερινή δοκιμασία ως ένα «συμπυκνωμένο» σεμινάριο 3 ημερών!

Μαργαρίτα ή Διονύσης; Όποιος από τους δύο πετύχει την αρτιότερη αντιγραφή πιάτων, στο τέλος της δοκιμασίας θα βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου και του επάθλου των 50.000 ευρώ του MasterChef 5!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.