ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Γκρέκας: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής της φετινής Φάρμας – Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του (φώτο)

Κ.Γκρέκας: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής της φετινής Φάρμας – Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του (φώτο)

Ο Κώστας Γκρέκας είναι ο μεγάλος νικητής της φετινής “Φάρμας”, μετά από την χθεσινή επική “μάχη” που έδωσε με τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο, τον Κωνσταντίνο Μακρή (Ντούπη) και την Κυριακή Κατσογρεσάκη.

Όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, όμως, την καλύτερη απόδοση είχε ο Κώστας Γκρέκας, ο οποίος αναδείχθηκε νικητής της Φάρμας κερδίζοντας το έπαθλο των 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο.

Ποιος είναι ο Κώστας Γκρέκας

Ο 44 χρονος Κώστας Γκρέκας γεννήθηκε στην Καρδίτσα στις 24 Φεβρουαρίου, αλλά πριν συμπληρώσει το πρώτο έτος της ηλικίας του, η οικογένειά του μετακόμισε στην Αθήνα.

https://www.instagram.com/p/B_r0equgAUg

Σε ηλικία 22 ετών, και ενώ εργαζόταν ως σερβιτόρος, κίνησε το ενδιαφέρον κάποιων πελατών που ήταν στον χώρο της μόδας, οι οποίοι του πρότειναν να ασχοληθεί με το modeling. Χωρίς να το πολυσκεφτεί, αποφάσισε να το τολμήσει και πολύ γρήγορα εξελίχθηκε και άρχισε να δουλεύει με τους μεγαλύτερους Έλληνες σχεδιαστές, να φωτογραφίζεται για τα σπουδαιότερα περιοδικά μόδας και να περπατάει σε κορυφαίες πασαρέλες.

Ο Κώστας Γκρέκας έκανε επίσης ένα πέρασμα από την υποκριτική, τόσο στη μικρή οθόνη όσο και στο σινεμά. Το 1999, συμμετείχε στην κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα «Safe sex» και το 2008, στο «Αυστηρώς Κατάλληλο».

https://www.instagram.com/p/CKtTtZoAwZK

Αυτή το διάστημα κάνει επιλεγμένες δουλειές στο modeling και παράλληλα διατηρεί all day pool bar στην Καρδίτσα.

Η προσωπική του ζωή απασχολούσε για πολλά χρόνια τα Μ.Μ.Ε, μέχρι που έκλεψε την καρδιά του η γνωστή στυλίστρια Έλενα Βαζούρα, με την οποία ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2012.

Περιγράφει τον εαυτό του ως άνθρωπο δυναμικό, νευρικό και ευαίσθητο ενώ δεν αντέχει τους ψεύτες και τους υπερφίαλους ανθρώπους.

https://www.instagram.com/p/ByU0ZSoI4ck

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.