Κοπέλα από την Αυστραλία ακολούθησε «συνταγή ομορφιάς» του TikTok και τυφλώθηκε προσωρινά (φώτο)

Κοπέλα από την Αυστραλία ακολούθησε «συνταγή ομορφιάς» του TikTok και τυφλώθηκε προσωρινά (φώτο)

Μια κοπέλα από την Αυστραλία δοκίμασε ένα “μυστικό ομορφιάς” του TikTok και αποκάλυψε ότι τυφλώθηκε προσωρινά και γέμισε με σημάδια, καθώς δοκίμασε να αποκτήσει φακίδες.

H 21χρονη Τίλι Γουάιτφιλντ με μια ανάρτησή της στο Instagram αποκάλυψε ότι στην προσπάθειά της να αποκτήσει φακίδες ακολούθησε ένα beauty hack που είδε στο Tiktok.

Ως αποτέλεσμα, η νεαρή γέμισε με σημάδια κυρίως κάτω από τα μάτια της και σα να μην έφτανε αυτό τυφλώθηκε προσωρινά. Όπως μεταδίδει η εφημερίδα «The Sun» φαίνεται πως η «συνταγή ομορφιάς» του TikTok της προκάλεσε αλλεργική αντίδραση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ψεύτικες φακίδες έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ορισμένους να καταφεύγουν ακόμα και στη χρήση βελόνας τρυπώντας το δέρμα τους με μελάνι. Οι «φακίδες» αναμένεται με αυτή την τεχνική να κρατήσουν για περίπου έξι μήνες.

https://www.instagram.com/p/COjRUo9hnPH/?utm_source=ig_embed

Έτσι και η Τίλι, εμπνευσμένη από ένα αντίστοιχο βίντεο στο TikTok πήγε και πήρε καφέ μελάνι από το eBay ακολουθώντας τη συνταγή για να αποκτήσει φακίδες. Ωστόσο, όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια είχε αγοράσει μελάνι που περιέχει «υψηλά επίπεδα μολύβδου» τα οποία την πείραξαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η άτυχη νεαρή έχει ξοδέψει μέχρι σήμερα περίπου 8.500 λίρες προκειμένου να βρει κάποια λύση ωστόσο οι προσπάθειές της μέχρι τώρα δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.