ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Καλό Μεσημεράκι: Ο Ατζούν έκανε έκπληξη στο Ν.Μουτσινά – Η πρόσκληση για το νέο κύκλο του Survivor

Καλό Μεσημεράκι: Ο Ατζούν έκανε έκπληξη στο Ν.Μουτσινά – Η πρόσκληση για το νέο κύκλο του Survivor

Το τελευταίο επεισόδιο για το «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ λαμβάνει χώρα σήμερα και οι εκπλήξεις για το Νίκο Μουτσινά είναι απανωτές.

Μετά λοιπόν την Ματίνα Παγώνη η οποία εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής, ο Νίκος Μουτσινάς ήρθε αντιμέτωπος με μια ακόμα έκπληξη.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ είδε τον Ατζούν Ιλιτζαλί να εμφανίζεται απρόσμενα στη μεγάλη οθόνη. Ο Νίκος Μουτσινάς δεν πίστευε στα μάτια του και η συζήτηση ξεκίνησε ανάμεσα στους δυο τους.

Μάλιστα, ο Τούρκος παραγωγός απηύθυνε προσωπική πρόσκληση στον Νίκο Μουτσινά να συμμετάσχει στον επόμενο κύκλο του Survivor ενώ ενημέρωσε πως σε λίγες μέρες θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να παρευρεθεί στον μεγάλο τελικό.

Επίσης, ο Ατζούν Ιλιτζαλί «έσκασε» στα γέλια όταν ο Νίκος Μουτσινάς τον ρώτησε αν θα παντρέψει τελικά τον Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.