ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Μίκι Ρουρκ: Κύμα οργής κατά Μπιλ Κόσμπι: «Ελπίζω να πέσει και να σπάσει τον λαιμό του»

Μίκι Ρουρκ: Κύμα οργής κατά Μπιλ Κόσμπι: «Ελπίζω να πέσει και να σπάσει τον λαιμό του»

Ο Μπιλ Κόσμπι ο οποίος αποφυλακίστηκε στα 2 χρόνια ενώ είχε καταδικαστεί σε τουλάχιστον 10, έχει προκαλέσει οργή σε πολλούς ηθοποιούς στις ΗΠΑ. Ένας από αυτός είναι και ο Μίκι Ρουρκ ο οποίος έγραψε μια οργισμένη ανάρτηση στο instagram για τον «Μπαμπά» των ΗΠΑ.

«Κάποτε ήταν πλούσιος και διάσημος αλλά πλέον είναι μονάχα ένας ντροπιασμένος βιαστής.» έγραψε και συνέχισε: «Ωστόσο δεν πιστεύω ότι κάποιος που είναι ικανός για τόσο φρικτές πράξεις εις βάρος τόσων γυναικών μπορεί να αισθανθεί ενσυναίσθηση, τύψεις ή ντροπή».
Και η ανάρτηση τελειώνει με μια ευχή του Μίκι Ρουρκ προς τον 83χρονο κωμικό: «Εύχομαι να πέσει και να τσακιστεί καθώς κατεβαίνει τις σκάλες του σπιτιού του και να σπάσει τον λαιμό του».

Και δεν σταματάει εκεί. Ο πρωταγωνιστής των «9μιση εβδομάδων» έγραψε και για μια ιστορία που του είχε αναφέρει μια πρώην κοπέλα του η οποία πριν από 20 χρόνια στα 19 της, δέχτηκε και εκείνη σεξουαλική επίθεση από τον Μπιλ Κόσμπι.
Η 19χρονη τότε η οποία ήταν μοντέλο, βρέθηκε μέσω του πρακτορείου της σε μια δεξίωση και εκεί γνώρισε τον Μπιλ Κόσμπι. Κουβέντα στην κουβέντα είπε στον Κόσμπι ότι το όνειρο της είναι να γίνει ηθοποιός και εκείνος προσφέρθηκε να τη βοηθήσει.

Αντάλλαξαν τηλέφωνα και την επόμενη μέρα της τηλεφώνησε να πάει από το σπίτι του για να γευματίσουν μαζί με τη σύζυγο του. Όταν όμως η 19χρονη πήγε σπίτι του ο Κόσμπι ήταν μόνος του και η γυναίκα του έλειπε.

Και ο Ρουρκ γράφει: «Στη συνέχεια κάθισαν μαζί στο τραπέζι και άρχισαν να τρώνε και να συζητάνε. Αν και αρχικά η κοπέλα αρνήθηκε την πρόταση του ηλικιωμένου κωμικού να πιουν λίγο κρασί, τελικά μετά από πίεση του Κόσμπι δέχθηκε να πιει ένα ποτήρι, προκειμένου να «κάνουν πρόποση για την μελλοντική της καριέρα».

Ο Κόσμπι συνέχιζε να ενθαρρύνει την 19χρονη να πιει κι άλλο. Περίπου 15 λεπτά αργότερα, άρχισε να αισθάνεται ζαλισμένη και τρομαγμένη γιατί «δεν ένιωθε ο εαυτός της». Όταν του είπε ότι πρέπει να φύγει γιατί δεν νιώθει καλά, εκείνος έπιασε το χέρι της και την τράβηξε, λέγοντάς της ότι «όλα θα πηγαιναν καλά, και ότι πρέπει να μείνει εκεί.»

«Ξαφνικά ο Κόσμπι άρχισε να της γραπώνει το στήθος. Η κοπέλα σηκώθηκε τρεκλίζοντας να φύγει αλλά εκείνος την έπιασε από τη μέση και την έριξε κάτω. Η κοπέλα τον ρωτούσε κλαίγοντας «τι πας να μου κάνεις» και εκείνος της απάντησε χαμογελώντας «έλα τώρα, θα σου αρέσει». Μετά από μια σύντομη πάλη στο πάτωμα, η ζαλισμένη κοπέλα κατάφερε με κάποιον τρόπο να απωθήσει τον Κόσμπι και να τρέξει μέχρι το αυτοκίνητό της.» αναφέρει ο Ρουρκ ο οποίος επικοινώνησε ξανά μαζί της όταν πριν από 3 χρόνια βγήκαν στην επιφάνεια στο δικαστήριο, τα όσα έκανε ο Κόσμπι σε γυναίκες.

https://www.instagram.com/p/CQwtH70rxER/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.