
Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποχώρησε στον ημιτελικό του Survivor και λίγο μετά έκανε τις πρώτες της δηλώσεις.
Αρχικά η 25χρονη ευχαρίστησε όλους όσους την στήριξαν, αλλά και αυτούς που δεν την ψήφισαν θετικά. Ενώ, νίκησε είπε πως θα ήθελε τον Σάκη Κατσούλη περισσότερο.
«Μπορεί να μην έφτασα μέχρι τον τελικό, αλλά έφτασα μέχρι εδώ, τον ημιτελικό. Βγήκα τρίτη. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που έφτασα μέχρι εδώ από την πρώτη μέρα. Που έζησα όλη αυτή την εμπειρία. Θέλω να ευχαριστήσω όλο αυτόν τον κόσμο που με ψήφισε με τη θετική του ψήφο. Και αυτόν που δε με στήριξε. Τους αγαπώ όλους. Αύριο είναι η μεγάλη μέρα του τελικού. Ας το πάρει ο καλύτερος. Βέβαια θέλω να στηρίξουν όλοι τον Σάκη, γιατί τον αγαπώ πολύ. Αλλά και ο Ηλίας είναι πολύ καλό παιδί και τον έχω και αυτόν μέσα στην καρδιά μου. Τι να πω; Σας αγαπώ όλους και σας ευχαριστώ πραγματικά, μέσα από την καρδιά μου».
https://www.instagram.com/p/CQ7EoZtAsbq
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.