
Ο Απόστολος Γκλέτσος πήγε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» στο MEGA και απάντησε στην αντίδραση της ΠΟΑΣΥ και για την αποχώρησή του από το «Real View» ενώ με μία απλή φράση ξεκαθάρισε πως «αν δεν υπήρχε η τοξική αρρενωπότητα η ζωή δεν θα πήγαινε μπροστά».
Το σίγουρο είναι ότι ο Απόστολος Γλέτσος για άλλη μία φορά δεν μάσησε τα λόγια του και έδωσε τις εξηγήσεις που αρμόζουν στο χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία του.
Πολλές από τις εξηγήσεις που έδωσε εάν η κοινωνία δεν είχε διαποτιστεί με την πραγματική τοξικότητα της woke ατζέντας δεν θα είχε χρειαστεί καν να τις δώσει.
«Σίσσυ μου η συμφωνία ήταν να μιλήσω για αυτό που έγινε με τους αστυνομικούς και μου κάνετε αυτή την παγίδα. Αυτό τώρα τι είναι;
Δεν έχω ενημερωθεί για αυτό το βίντεο. Η συμφωνία ήταν να παίξετε το βίντεο που λέω για το “μπάτσους” και να μου κάνετε μια ερώτηση για το συγκεκριμένο πρόσωπο. Γιατί μου κάνατε αυτή την παγίδα;
Θα μιλήσω για τους αστυνομικούς, αλλά δεν είναι συμπεριφορά αυτή», δήλωσε με έντονο ύφος, απευθυνόμενος στη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Νίκο Συρίγο.
Η παρουσιάστρια προσπάθησε να ηρεμήσει την κατάσταση, εξηγώντας ότι παίχτηκε η επίμαχη φράση και πως «Λύθηκε η παρεξήγηση», όμως ο Γκλέτσος απάντησε με σθένος:
«Δεν λύθηκε καμία παρεξήγηση, μου στήσατε παγίδα. Είμαι 60 χρονών, είσαστε παιδάκια, είστε παιδιά μου. Έχω κάνει δύο καριέρες, μία στην πολιτική και μία στην υποκριτική. Όχι σε μένα αυτά πια, τελεία».
Λίγα λεπτά αργότερα, οι τόνοι ηρέμησαν και ο ηθοποιός εξήγησε τι ακριβώς εννοούσε με τη λέξη «μπάτσοι»:
«Θα μιλάω για τους αστυνομικούς ξεκούδουνα; Εντάξει παιδιά. Σε αυτή την εκπομπή είπα τη λέξη “μπάτσος” και κάτι κακό συνοδευτικά και βεβαίως αντέδρασε η ΠΟΑΣΥ. Σέβομαι την αστυνομία και τους αστυνομικούς.
Η λέξη “μπάτσος” αφορά στο μυαλό μου στους επίορκους αστυνομικούς και οι ίδιοι αστυνομικοί μου το έχουν πει, απ’ όταν συνεργαζόμουν μαζί τους, είτε όταν ήμουν στο “Τμήμα Ηθών”. Καμία σχέση οι αστυνομικοί με τους μπάτσους».
Όσον αφορά την αποχώρησή του από το «Real View» και το περιστατικό με τη Σοφία Μουτίδου, ο Γκλέτσος περιορίστηκε να πει:
«Δεν έχω να πω κάτι, ό,τι είδατε και ό,τι ακούσατε. Μιλάει από μόνο του το πράγμα. Δεν έχω να απαντήσω κάτι στη Σοφία, να μας έχει καλά ο Θεός. Τι να με στενοχωρήσει; Υπάρχουν τόσα προβλήματα στον πλανήτη, δεν θα σταθώ σε αυτό».
Τέλος, αναφέρθηκε και στα σχόλια για το θέατρο: «Δεν θέλω να ακούγεται ότι το θέατρο είναι μεγάλο κρεβάτι. Μπορεί να βρίσκουμε συντρόφους από εκεί, γιατί δεν έχουμε χρόνο για κάτι άλλο, όπως συμβαίνει παντού.
Αν το λένε με αυτή την έννοια, οκ. Αλλά αν το εννοούν σαν “Σόδομα και Γόμορρα”, δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται στο κεφάλι τους.
Όταν το λες αυτό και μετά λες “ελάτε να δείτε θέατρο”, ποιος θα έρθει να δει κακούς ανθρώπους και ανώμαλους; Φοβίζεις τα νέα παιδιά. Το θέατρο έχει καλούς ανθρώπους, σοβαρούς, μορφωμένους και με καρδιές μικρών παιδιών».
Για την επίμαχη δήλωση της Μουτίδου σχολίασε επίσης:
«Ακόμα και η τοξική αρρενωπότητα, αν δεν υπήρχε, δεν θα πήγαινε η ζωή μπροστά. Ας ερχόταν κάποιος να βγάλει δημαρχιλίκι 8 χρόνια στη Στυλίδα, να δούμε πώς θα πήγαινε το νερό στο ορεινό. Όταν σου λένε εκεί που δεν το περιμένεις, “εσύ δεν θα έκανες τίποτα” αντιδράς και εσύ. Σιγά πια που ακούγεται περίεργο».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.