ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Α.Κούγιας: «Αλήτες που κυκλοφορούν χωρίς πινακίδες χτύπησαν το αυτοκίνητο της πρώην συζύγου μου»

«Η πρώην σύζυγός μου θα πει την αλήθεια σήμερα» 

Α.Κούγιας: «Αλήτες που κυκλοφορούν χωρίς πινακίδες χτύπησαν το αυτοκίνητο της πρώην συζύγου μου»

Σε σκληρές δηλώσεις προχώρησε ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας για το επεισόδιο που είχε η πρώην σύζυγός του το βράδυ του Σαββάτου, όταν και μετά από καταδίωξη, εμβόλισε μια μοτοσικλέτα με δύο αναβάτες, η οποία νωρίτερα της είχε σπάσει τον καθρέφτη.

«Η πρώην σύζυγός μου θα πει την αλήθεια σήμερα»  αναφορικά με την σύλληψη της Εύης Βατίδου, η οποία αναμένεται να απολογηθεί εντός της ημέρας.

Της ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

«Είναι θύμα μιας παράνομης συμπεριφοράς από αυτούς τους αλήτες που κυκλοφορούν με μηχανές χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, που νομίζουν ότι οι δρόμοι είναι ιδιοκτησία τους.

Και βρήκε μια γυναίκα μπροστά του αυτός ο αλήτης, μέσα στα άγρια μεσάνυχτα. Αυτός ο αλήτης βρήκε μια γυναίκα μόνη της σε απόμερο σημείο, της ξήλωσε τον καθρέφτη γιατί κάτι τον ενόχλησε, την έβρισε χυδαία και μετά ανέβηκε στη μηχανή του και προσπάθησε να εξαφανιστεί» περιέγραψε ο γνωστός ποινικολόγος.

«Όταν βγαίνω σε μια εκπομπή λέω αυτά που θέλω και αυτά που πρέπει. Η πρώην σύζυγός μου έχει απόλυτο δίκιο. Αυτός ο αλήτης ανέβηκε στη μηχανή του μετά την παράνομη αυτή συμπεριφορά, και προσπάθησε να εξαφανιστεί.

Η Εύη Βατίδου τον ακολούθησε ενώ έκανε 10 κλήσεις στην αστυνομία συγχρόνως. Ήταν νύχτα και αυτός που δήθεν έκανε βόλτα στις 12;» πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όπως ανέβαινε αυτός στον δρόμο, που είναι κατσάβραχα εκεί, ανατράπηκε η μηχανή και έπεσε πάνω στην πρώην σύζυγό μου. Εκείνη παρέμεινε εκεί και ενημέρωνε την αστυνομία» επεσήμανε ο Αλέξης Κούγιας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.