ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Α.Νέγκα για τον Snik που καπνίζει μέσα στο Λούβρο: «Τσογλάνι» (φώτο)

Ξέσπασε η Α.Νέγκα

Α.Νέγκα για τον Snik που καπνίζει μέσα στο Λούβρο: «Τσογλάνι» (φώτο)

Ιδιαίτερα εκνευρισμένη φαίνεται πως είναι η Αθηναΐς Νέγκα με τα πρόσφατα «καμώματα» του Snik.

Ο γνωστός τράπερ ταξίδεψε στη Γαλλία με τη σύντροφό του, Γιώτα Ιωαννίδου και επισκέφτηκαν μαζί το μουσείο του Λούβρου.

Ωστόσο, ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram προκάλεσε αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο ο ίδιος φαίνεται μέσα στο μουσείο να φορά μια μάσκα full face και να καπνίζει, παρά τους κανονισμούς που το απαγορεύουν.

Το εν λόγω βίντεο έκανε έξαλλη την Αθηναΐδα Νέγκα, η οποία έσπευσε να το σχολιάσει μέσα από τα social media.

Ειδικότερα, δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πάνω στο οποίο έγραψε: «Οικογένειες, φοιτητές, φιλότεχνοι… κάνουν οικονομίες για να έχουν την ευκαιρία να δουν τα αριστουργήματα στο Λούβρο και το τσογλάνι όχι μόνο έχει φράγκα να πάει, αλλά να πάει και πάλι να μείνει στουρνάρι. Τα μουσεία υπάρχουν για να δίνουν χαρά».

Δείτε τα stories:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.