ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Α.Παναγιώταρου: Ποζάρει αισθησιακά αλά Μέριλιν Μονρόε και «ρίχνει» το Instagram

Εντυπωσίασε η Α.Παναγιώταρου

Α.Παναγιώταρου: Ποζάρει αισθησιακά αλά Μέριλιν Μονρόε και «ρίχνει» το Instagram

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε μια νέα δημοσίευση όπου εμφανίζεται με ξανθά, καρέ μαλλιά και ξάφνιασε τους followers.

«She sins like the devil. She loves like the angel» (Κάνει αμαρτίες σαν τον διάβολο. Αγαπάει σαν άγγελος) έγραψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και έκανε τους ακολούθους της να τα… χάσουν με τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες της κοιτώντας με λάγνο βλέμμα τον φωτογραφικό φακό.

«Ατελείωτη ομορφιά, ωραία παρουσίαση», «Κούκλα», «Θεά!» και «Κωλ@ρ@» είναι μερικά μόνο από τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.