ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Αφοσιώνονται πλήρως στον σύντροφό τους: Αυτά είναι τα δύο πιο παθιασμένα και ερωτικά ζώδια

Δεν μπορούν να κρύψουν τα συναισθήματά τους τα οποία είναι πάρα πολύ έντονα αφού πηγάζουν βαθιά από μέσα τους

Αφοσιώνονται πλήρως στον σύντροφό τους: Αυτά είναι τα δύο πιο παθιασμένα και ερωτικά ζώδια

Υπάρχουν δύο συγκεκριμένα ζώδια που από την φύση τους είναι πάρα πολύ ερωτικά και παθιασμένα στις σχέσεις τους και το εκδηλώνουν ξεκάθαρα.

Δεν μπορούν να κρύψουν τα συναισθήματά τους τα οποία είναι πάρα πολύ έντονα αφού πηγάζουν βαθιά από μέσα τους.

Το πάθος είναι κάτι που υπάρχει σε κάθε σχέση τους, τα τόσο ειδικότερα όταν αφορά τις ερωτικές τότε τα πάντα είναι ακόμη πιο έντονα. Ερωτεύονται βαθιά τον σύντροφό τους και αφοσιώνονται πλήρως σε εκείνον.

Είναι ζώδια που δίνουν όλο τους τον εαυτό στον άλλον και κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να του δείξουν ξεκάθαρα ότι η καρδιά του τους ανήκει.

Δεν μπορούν να διανοηθούν καν ότι θα βρίσκονται σε μια σχέση που δεν θα υπάρχει πάθος και έντονα συναισθήματα γιατί για εκείνα είναι κάτι δεδομένο που χωρίς αυτό δεν έχει καμία ουσία και νόημα. Ωστόσο, πολλές φορές όταν είναι σε υπερβολικό βαθμό πνιγεί τους άλλους με αποτέλεσμα τα πράγματα να χαλάνε και να υπάρχει ρήξη στην σχέση.

Λίγο πολύ όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε παθιαστεί υπερβολικά με κάποιον, ωστόσο ειδικότερα δυο είναι τα ζώδια που το έχουν σύστημα.

Διαβάστε παρακάτω ποια είναι αυτά τα δυο ζώδια που είναι τα πιο παθιασμένα και ερωτικά:

Σκορπιός

Οι Σκόρπιοι είναι ζώδια που αν όντως αποφασίσουν να ασχοληθούν με κάποιον, τότε θα δώσουν όλο τους τον εαυτό. Μπορεί στην αρχή να είναι μαζεμένοι και ιδιαίτερα φειδωλοί με τα λόγια τους, ωστόσο στην πορεία το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσουν όλο τους το είναι.

Χωρίς πάθος θεωρούν ότι δεν υπάρχει κανένα νόημα να βρίσκονται σε μια σχέση και το εκδηλώνουν και με λόγια και με πράξεις.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι συνδυάζουν συναισθηματισμό και πάθος σε ένα με αποτέλεσμα να είναι οι κατάλληλοι σύντροφοι για έναν άνθρωπο που νοιώθει ανασφάλεια και θέλει να είναι το επίκεντρο της προσοχής.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δίνουν όλο τους τον εαυτό στο αντικείμενο του πόθου τους και κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να το δείξουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.