Αγνώριστη η Μελίνα Ασλανίδου σε συναυλία στη Σύμη – «Πείραξε» ακόμα περισσότερο μύτη και χείλη (βίντεο)

Παράλληλα, έχει χάσει αρκετά κιλά, έχει μαυρίσει και έχει κόψει τα μαλλιά της αφέλειες

Αγνώριστη η Μελίνα Ασλανίδου σε συναυλία στη Σύμη – «Πείραξε» ακόμα περισσότερο μύτη και χείλη (βίντεο)

Αδιαμφισβήτητα, η Μελίνα Ασλανίδου, αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της γενιάς της. 

Μάλιστα, κάθε φορά που ανεβαίνει στη σκηνή, συγκινεί και καθηλώνει.

Και αυτό το καλοκαίρι ταξιδεύει σε όλη τη χώρα, με συναυλίες που τη φέρνουν κοντά με τον κόσμο.

Στην πρόσφατη εμφάνισή της στη Σύμη μας άφησε άφωνους με τη νέα της εικόνα.

Η τραγουδίστρια έχει χάσει αρκετά κιλά, έχει μαυρίσει, έχει κόψει τα μαλλιά της αφέλειες και, όπως φαίνεται, έχει «πειράξει» τη μύτη και τα χείλη της.

Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε

Η ίδια σε συνέντευξή της παλαιότερα έχει δηλώσει για την εμφάνιση της:

«Φροντίζω πάρα πολύ τον εαυτό μου καθημερινά. Ό,τι αφήνεις σε αφήνει. Όταν δεν έχω δουλειά, δεν βάφομαι. Πάντα περιποιούμαι το πρόσωπό μου με βότανα. Έχω την καλύτερη αισθητικό που υπάρχει στην Ελλάδα, την Μπέλλα Θεανώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάνει εξαιρετική δουλειά, έχει δικά της φυτικά προϊόντα. Βάζω πάντα τις κρέμες μου και το πρωί και το βράδυ. Επίσης στο παρελθόν έχω δοκιμάσει και bottox, αν και έχει περάσει πολύς καιρός από τότε. Δεν το κάνω κάθε εξάμηνο, δεν χρειάζεται πλέον».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.