ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας και πατριδοκάπηλος» ο Φελόπουλος; Πέφτω από τα σύννεφα!

Αίας Μανθόπουλος για δολοφονία Νίκου Σεργιανόπουλου: «Ήταν μια τραγωδία & μας στοίχισε – Ήμασταν πολύ φίλοι»

«Το "βρε Αία" το έκανε ο Νίκος μόνος του γιατί έφτανα καμιά φορά λίγο αργοπορημένος»

Αίας Μανθόπουλος για δολοφονία Νίκου Σεργιανόπουλου: «Ήταν μια τραγωδία & μας στοίχισε – Ήμασταν πολύ φίλοι»

Ο γνωστός ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, μίλησε για τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε την άγνωστη ιστορία πίσω από την ατάκα «βρε Αία» στους «Δύο Ξένους», την οποία ακούγαμε να λέει συχνά ο τηλεοπτικός Κωνσταντίνος Μαρκοράς.

«Ήταν μια τραγωδία και μας στοίχισε. Ήμασταν πολύ φίλοι με τον Νίκο, ήμασταν μαζί στο ΚΘΒΕ», είπε αρχικά ο Αίας Μανθόπουλος. Αναφερόμενος στην πετυχημένη σειρά και τη χαρακτηριστική φράση με το όνομά του, ο ίδιος είπε ότι:

«Το “βρε Αία” το έκανε ο Νίκος μόνος του γιατί έφτανα καμιά φορά λίγο αργοπορημένος, μου έλεγε “βρε Αία, βρε Αία”, κάναμε πλάκα μεταξύ μας και το κράτησε κι έτσι το έβαλε και στη σειρά».

Στη συνέχεια των δηλώσεών του, ο άλλοτε συνεργάτης του αείμνηστου Νίκου Σεργιανόπουλου περιέγραψε τη στιγμή που έμαθε για τη δολοφονία του.

«Όταν άκουσα για τη δολοφονία του έτρεξα στο στούντιο που έκανε γύρισμα ο Αλέξανδρος Ρήγας. Μαζευτήκαμε όλοι εκεί και είχαμε ταραχτεί. Ακόμα με ταράζει αυτή η ιστορία τρομερά, τόσο άδικος ο χαμός του», είπε χαρακτηριστικά ο Αίας Μανθόπουλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ο ηθοποιός θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με το κίνημα metoo, σχολιάζοντας ότι: «Δεν μπορώ να ακούω τις τηλεδίκες. Κάνουν κακό στην έρευνα της αλήθειας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.