ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ακύρωση του “The Batgirl”: Γιατί συνέβη και οι αντιδράσεις στα social media

H ταινία συγκαταλέγεται στα πιο ακριβά ακυρωμένα κινηματογραφικά έργα που έχουν γίνει ποτέ

Ακύρωση του “The Batgirl”: Γιατί συνέβη και οι αντιδράσεις στα social media

Η προαναγγελθείσα ταινία Batgirl με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς Λέσλι Γκρέις, Μάικλ Κίτον και Μπρένταν Φρέιζερ δεν θα κυκλοφορήσει καθόλου.

Αυτό ανακοίνωσε απροσδόκητα η Warner Bros Discovery, παρά το γεγονός ότι τα γυρίσματα έχουν ήδη ολοκληρωθεί και η ταινία βρίσκεται στο post-production.

Σε σκηνοθεσία των σκηνοθετών της Ms Marvel, Adil El Arbi και Bilall Fallah, η ταινία είχε αρχικά πάρει το πράσινο φως το 2021, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης κίνησης της Warner Bros για τη δημιουργία ταινιών μεγάλου μήκους ειδικά για την υπηρεσία streaming HBO Max. Όμως το στούντιο επιβεβαίωσε την Τρίτη ότι η ταινία δεν θα έβγαινε ποτέ στην αγορά, ούτε στους κινηματογράφους ούτε στο HBO Max.

Στο Batgirl επρόκειτο να επαναλάβει ο Μάικλ Κίτον τον ρόλο του ως Batman, μαζί με την Γκρέις ως την ομώνυμη ηρωίδα Μπάρμπαρα Γκόρντον, τον Τζέι Κέι Σίμονς ως τον πατέρα της Μπάρμπαρα, τον επίτροπο Γκόρντον, και τον Φρέιζερ ως τον κακό Firefly.

Το Hollywood Reporter ανέφερε ότι ο προϋπολογισμός του Batgirl ήταν ένας παράγοντας στην απόφαση αυτή, αφού αυξήθηκε σε σχεδόν 90 εκατομμύρια δολάρια λόγω του κόστους που σχετίζεται με τα γυρίσματα κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19. Αν και ο προϋπολογισμός είναι χαμηλότερος από τον μέσο όρο των ταινιών υπερηρώων της DC, φέρεται να αποφασίστηκε ότι δεν είχε το «θέαμα που περιμένει το κοινό από τις ταινίες της DC» και δεν θα κάλυπτε τις απώλειες από την κυκλοφορία της.

Ωστόσο, η New York Post, η οποία δημοσίευσε την ιστορία την Τρίτη, επικαλέστηκε μια ανώνυμη πηγή που δήλωσε ότι ο προϋπολογισμός είχε στην πραγματικότητα ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια δολάρια και ότι η ταινία είχε τόσο κακή απόδοση κατά τις πρώτες δοκιμαστικές προβολές που η Warner Bros αποφάσισε να μειώσει τις απώλειες.

Η απόφαση αυτή σημαίνει ότι η ταινία συγκαταλέγεται στα πιο ακριβά ακυρωμένα κινηματογραφικά έργα που έχουν γίνει ποτέ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.