Αλεξάντρα Νταντάριο: Η γυμνή σκηνή που την έκανε διάσημη – «Έγινε χαμός» (βίντεο)

«Μου έδωσε πολλή δουλειά αυτή η σκηνή και νομίζω ότι μέχρι τότε δεν είχα καταλάβει το σεξαπίλ μου»

Αλεξάντρα Νταντάριο: Η γυμνή σκηνή που την έκανε διάσημη – «Έγινε χαμός» (βίντεο)

Αδιαμφισβήτητα, η Αλεξάντρα Νταντάριο είναι από τις ηθοποιούς του Χόλυγουντ που έχουν ξεχωρίσει τόσο με την εμφάνισή της, όσο και με το ταλέντο της.

Το τελευταίο διάστημα πήρε μέρος στην τηλεοπτική σειρά «The White Lotus», που έλαβε πολύ καλές κριτικές και αναδείχθηκε σε ένα από τα δημοφιλέστερα shows του 2022.

Η Νταντάριο σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Men’s Journal μίλησε για τους ρόλους που έχει αναλάβει το τελευταίο διάστημα και αναφέρθηκε μάλιστα στη γυμνή σκηνή που την έκανε διάσημη.

Η 36χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι της έχει μείνει αξέχαστο το πέρασμα της από τη σειρά «True Detective».

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Όταν το True Detective βγήκε κι εγώ εμφανίζουν γυμνή, έγινε χαμός. Αυτό ήταν κάτι τεράστιο για την καριέρα μου και το τηλέφωνο μου άρχισε να χτυπάει ασταμάτητα. Μου έδωσε πολλή δουλειά αυτή η σκηνή και νομίζω ότι μέχρι τότε δεν είχα καταλάβει το σεξαπίλ μου.

Προσπάθησα όμως να μην το πάρω πολύ σοβαρά. Πραγματικά αγαπάω την υποκριτική, ειδικά το θέατρο και έτσι αυτό που σκέφτηκα τότε ήταν ότι μου κάνει καλό στην καριέρα μου και απλώς να το αποδεχτώ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε τη σκηνή:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.