ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Ποζάρει με αισθησιακό κόκκινο κορμάκι μέσα στα χιόνια (φώτο)

Δείτε το 41χρονο μοντέλο στο κάτασπρο μπαλκόνι της

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Ποζάρει με αισθησιακό κόκκινο κορμάκι μέσα στα χιόνια (φώτο)

Αυτές τις γιορτές η Aλεσάντρα Αμπρόσιο, υποδέχτηκε την ψυχρούλα με τον πιο καταδεκτικό τρόπο.

Το 41χρονο τοπ μόντελ ξεχύθηκε στις πίστες του σκι με ένα λουκ που ομολογουμένως μας μπερδεύει αναφορικά με το τί πρέπει να φοράμε όταν οι θερμοκρασίες πέφτουν κάτω από το μηδέν.

Πιο συγκεκριμένα, η Αμπρόσιο φωτογραφήθηκε φορώντας ένα κατακόκκινο κορμάκι, πάντα μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων, ενώ το μπαλκόνι της ήταν κάτασπρο από τα χιόνια.

Ωστόσο, η Αμπρόσιο, προκειμένου να μην κρυώσει, φόρεσε και ένα λευκό γούνινο παλτό και λευκές γούνινες μπότες.

Πρόσθεσε επίσης ένα λευκό γούνινο καπέλο θυμίζοντας την πιο αισθησιακή εκδοχή του Άγιου Βασίλη. Κάτω από τη φωτογραφία η Αμπρόσιο έγραψε «Ice Ice baby».

Ενώ οι θαυμαστές λάτρεψαν τη φωτογραφία της πανέμορφης Βραζιλιάνας, αρκετοί ακόλουθοι ανησύχησαν θεωρώντας ότι φοράει αληθινή γούνα, κάτι που ακόμη παραμένει αδιευκρίνιστο.

Το γεγονός ότι το μοντέλο οργάνωσε την τέλεια απόδραση για τις διακοπές των Χριστουγέννων, δεν αποτελεί έκπληξη καθώς στις συνεντεύξεις της συχνά αναφέρεται στην αγάπη της για τα ταξίδια.

Όταν ρωτήθηκε από το Harper’s Bazaar Arabia πώς θα περιέγραφε τον εαυτό της με τρεις λέξεις, η Αμπρόσιο απάντησε: «Έχω ένα hashtag στο Instagram μου που λέει #ForeverOnVacation. Αυτή είμαι λοιπόν. Με τρεις μόνο λέξεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.