ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Άμπερ Χερντ: Κάνει διακοπές με δημοσιογράφο που είχαν πετάξει έξω από τη δίκη της με τον Τζόνι Ντεπ

Η διάσημη ηθοποιός βγήκε έξω φορώντας ένα μαύρο φόρεμα, σαγιονάρες και ένα μπλε καπέλο

Άμπερ Χερντ: Κάνει διακοπές με δημοσιογράφο που είχαν πετάξει έξω από τη δίκη της με τον Τζόνι Ντεπ

Η Άμπερ Χερντ εθεάθη τη Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022 να περπατάει στο Ισραήλ και να τρώει σε κεντρική καφετέρια του Τελ Αβίβ με τη φίλη της δημοσιογράφο, Εύα Μπάρλοου, που πέταξαν έξω από τη δίκη δυσφήμισης κατά του Τζόνι Ντεπ.

Η διάσημη ηθοποιός βγήκε έξω φορώντας ένα μαύρο φόρεμα, σαγιονάρες και ένα μπλε καπέλο. Περιηγήθηκε σε βιβλιοπωλεία και ο φακός την απαθανάτισε να απολαμβάνει το γεύμα της με τη φίλη της, Εύα Μπάρλοου, η οποία στάθηκε στο πλευρό της κατά τη διάρκεια της δίκης, ενώ της απαγορεύτηκε να παρακολουθήσει τη διαδικασία τον Απρίλιο.

Η δημοσιογράφος πιάστηκε να στέλνει μηνύματα και να «τουιτάρει» από την πρώτη σειρά της αίθουσας του δικαστηρίου, η οποία γενικά προορίζεται για νομικούς συμβούλους, όπως γράφει η «Daily Mail».

Φέρεται, επίσης, να προσπάθησε να παράσχει νομικές συμβουλές στην ομάδα της Άμπερ Χερντ, δείχνοντάς τους αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενός μάρτυρα του Ντεπ, οι οποίες, όπως ισχυρίστηκε, ήταν συμβιβαστικές.

Οι δικηγόροι του Ντεπ κατέθεσαν με επιτυχία το αίτημα να απαγορευτεί μόνιμα η είσοδος της Μπάρλοου στην αίθουσα του δικαστηρίου. Αφού δέχτηκε αντιδράσεις στο διαδίκτυο για την ένθερμη υποστήριξή της στην ηθοποιό, η Μπάρλοου ισχυρίστηκε ότι τα αρνητικά σχόλια εναντίον της τροφοδοτούνταν από μισογυνισμό και αντισημιτισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.