ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ανάδρομος Ερμής Σεπτεμβρίου: Τα 4 ζώδια που επηρεάζει περισσότερο

Ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει αναστατώσεις

Ανάδρομος Ερμής Σεπτεμβρίου: Τα 4 ζώδια που επηρεάζει περισσότερο

Ο ανάδρομος Ερμής θα επηρεάσει σημαντικά 4 ζώδια , από τις 9 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής θα μας ταλαιπωρήσει και η καθημερινότητά μας θα γίνει πιο δύσκολη.

Ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει αναστατώσεις, μπερδέματα, τσακωμούς με αγαπημένα πρόσωπα αλλά και οικονομικές χασούρες, για αυτό χρειάζεται προσοχή σε όλους τους τομείς.

Ενώ κανένα ζώδιο δεν θα ξεγλιστρήσει αλώβητο, από την επίδραση του ανάδρομου Ερμή θα γλιτώσουν τα σταθερά ζώδια αφού όπως αναφέρεται και στο bustle.com, ο ανάδρομος Ερμής του Σεπτεμβρίου 2022 λαμβάνει χώρα στο βασικό ζώδιο του αέρα στον Ζυγό, και στη συνέχεια οπισθοδρομεί στα μεταβλητά ζώδιο της Γης, στον Παρθένο.

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τον ανάδρομο Ερμή

Κριός

Αυτός ο ανάδρομος επηρεάζει στον οίκο των συνεργασιών και των σχέσεων που σημαίνει ότι πιθανότατα θα συναντήσετε εμπόδια στη σχέση ή θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες σε θέματα επικοινωνίας με τους πιο στενούς σας συντρόφους.

Παλιές διαφωνίες με έναν σύντροφο θα μπορούσαν ξαφνικά να επανέλθουν στην επιφάνεια και να απαιτήσουν περαιτέρω συζήτηση, ή παλιοί εραστές θα μπορούσαν να εμφανιστούν ξανά.

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τη λήψη παρορμητικών αποφάσεων ή τις υπερβολικές αντιδράσεις στις 18 Σεπτεμβρίου, καθώς αυτή είναι η κορύφωση της αντίθεσης του Ερμή στον επεκτατικό πλανήτη Δία στο ζώδιό σας.

Παρθένος

Ένα είναι σίγουρο: Θα νιώσετε την αστρολογική ένταση. Αλλά αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν ο κυβερνήτης πλανήτης σας Ερμής επιστρέψει στο ζώδιό σας στις 23 Σεπτεμβρίου.

Το πρώτο μισό της πορείας του ανάδρομου θα χτυπήσει τον οικονομικό τομέα, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει οικονομικά μπερδέματα ή να σας παρασύρει σε συμφωνίες που είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές. Να είστε προσεκτικοί με τον τρόπο με τον οποίο ξοδεύετε τα χρήματα σας.

Ζυγός

Προετοιμαστείτε για ενδοσκόπηση. Θα ασχοληθείτε με θέματα αυτοέκφρασης και ταυτότητας, επομένως είναι η κατάλληλη στιγμή να αναθεωρήσετε πώς παρουσιάζατε τον εαυτό σας και αλληλεπιδράτε με τον κόσμο.

Αιγόκερως

Οι επαγγελματικές προσπάθειες είναι ένα σημαντικό κομμάτι για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά αυτό ισχύει ιδιαίτερα για ένα εργατικό ζώδιο της γης όπως ο Αιγόκερως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτός ο ανάδρομος αφορά την καριέρα και τη δημόσια εικόνα σας. Να είστε σε εγρήγορση όταν πρόκειται για πιθανά σφάλματα επικοινωνίας στην εργασία και να διαβάσετε ξανά τα e-mail και τις προσκλήσεις σε συσκέψεις πριν πατήσετε αποστολή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.