ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ανάδρομος Πλούτωνας στον Αιγόκερω: Αυτά είναι τα δύο ζώδια που θα βιώσουν αρκετές αλλαγές

Ο Πλούτωνας είναι ένας πλανήτης που ισούται με τις αλλαγές οι οποίες συνήθως είναι και ριζικές

Ανάδρομος Πλούτωνας στον Αιγόκερω: Αυτά είναι τα δύο ζώδια που θα βιώσουν αρκετές αλλαγές

Δύο συγκεκριμένα ζώδια, αναμένεται να βιώσουν αρκετές αλλαγές από τον Ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό επίπεδο.

Γενικότερα ο Πλούτωνας είναι ένας πλανήτης που ισούται με τις αλλαγές οι οποίες συνήθως είναι και ριζικές, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που η επιρροή του είναι καθοριστική.

Ενδεχομένως αρχικά δημιουργήσει μια πίεση στον ζωδιακό κύκλο καθώς θα νοιώθει συνεχώς ότι πρέπει να πάρει αποφάσεις, ωστόσο στην πορεία θα γίνει πλήρως αντιληπτό ότι αυτές ήταν για καλό και μόνο.

Θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σε πολλές περιπτώσεις που υπήρχαν γκρίζες ζώνες, ενώ παράλληλα θα απομακρύνει ανθρώπους που δεν έκαναν καλό.

Φυσικά και αυτό θα δημιουργήσει και μια περιστασιακή αναστάτωση στα ζώδια, όμως παράλληλα θα τους δώσει το έναυσμα να κάνουν ένα βήμα παρακάτω και να εφοδιαστούν με αυτοπεποίθηση ώστε να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους και να ακούσουν πραγματικά τις ανάγκες τους.

Επιπρόσθετα μέσα από συζητήσεις και οριστικές αποφάσεις θα έρθει η ισορροπία στη ζωή τους αλλάζοντας γενικότερα την ποιότητα της ζωής τους.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά ποια είναι εκείνα τα ζώδια που θα βιώσουν τις περισσότερες αλλαγές από τον Ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω:

Σκορπιός

Οι Σκόρπιοι γενικότερα αν θελήσουν ξέρουν πολύ καλά πως να κρύψουν τα συναισθήματα τους, κάτι που η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έκαναν συνέχεια.

Έτσι, αυτήν την περίοδο θα μπορέσουν να πάνε ένα βήμα παρακάτω και να είναι πιο ξεκάθαροι τόσο με τον εαυτό τους όσο και με τους γύρω τους. Θα εκφράσουν στους δικούς τους ανθρώπους όλα όσα τους ταλαιπωρούν και σκέφτονται, ενώ παράλληλα θα διεκδικήσουν το δίκιο τους και τα θέλω τους.

Ωστόσο, αυτό όπως είναι λογικό αρχικά θα σοκάρει το περιβάλλον τους, έτσι δεν είναι απίθανο να υπάρξουν και συγκρούσεις.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι γενικότερα ανήκουν στα ζώδια πρόκειται να περάσουν ένα χρονικό διάστημα που θα κλειστούν λόγο στον εαυτό τους και θα αποφεύγουν τις πολλές κοινωνικές συναναστροφές.

Γενικότερα θα ορίσουν από την αρχή νέα πλάνα και θα βάλουν στόχους ρεαλιστικούς, θέτοντας ωστόσο ψηλά τον πήχη.

Παρόλα αυτά καταφέρνοντάς τους θα πάρουν πολλή αυτοπεποίθηση ενώ η ικανοποίηση που θα νοιώσουν θα τους κάνει να δουν την ζωή πολύ πιο θετικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.