ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ανάδρομος Πλούτωνας στον Υδροχόο: Αυτά είναι τα 2+1 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

Ο Πλούτωνας μάς καθοδηγεί στο να κοιτάξουμε τι έχουμε κάνει και να αναλύσουμε τις πράξεις μας

Ανάδρομος Πλούτωνας στον Υδροχόο: Αυτά είναι τα 2+1 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

Στον Υδροχόο πέρασε στις 23 Μαρτίου, ο Πλούτωνας, ο πλανήτης του τέλους και της αρχής, της καταστροφής και της δημιουργίας.

Σε πρώτη φάση, θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις 11/6, και θα γυρίσει ανάδρομος την 1η Μαΐου.

Μετά θα συνεχίσει ανάδρομος στον Αιγόκερω μέχρι τις 11 Οκτωβρίου 2023 που θα γυρίσει στην ορθή του πορεία και θα ξαναπεράσει στον Υδροχόο στις 21/01/2024.

Σε γενικές γραμμές ο Πλούτωνας μάς καθοδηγεί στο να κοιτάξουμε τι έχουμε κάνει και να αναλύσουμε τις πράξεις μας, αλλά και τις επιπτώσεις που είχαν αυτές στις σχέσεις και την καθημερινότητά μας.

Αυτή θα είναι μια περίοδος προβληματισμού σχετικά με τις αποφάσεις και τις επιλογές μας, ενώ αποτελεί την ιδανική στιγμή για να σκεφτούμε σε βάθος και να καταλάβουμε αν στο περιβάλλον μας υπάρχουν άτομα που μας χειραγωγούν ή μας κρατούν μακριά από τους στόχους μας.

Πρόκειται για μια δύσκολη περίοδο, η οποία όμως, θα μας βοηθήσει να κάνουμε μια νέα αρχή σε καλύτερες βάσεις.

Τα ζώδια που θα νιώσουν πιο έντονα την επιρροή του είναι τα παρακάτω:

Ταύρος

Δυσκολίες στα επαγγελματικά και αναταράξεις στη δημόσια εικόνα σας φέρνει ο ανάδρομος Πλούτωνας, πράγμα που θα σας οδηγήσει σε εσωτερική αναζήτηση και βαθιές συνειδητοποιήσεις. Ίσως νιώθετε πως δεν σας εκτιμούν ή δεν λαμβάνουν υπ’ όψιν τη δουλειά σας.

Μπορεί, επίσης, να αποκαλυφθούν μυστικά που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση και θα αναγκαστείτε να απολογηθείτε για όσα έχετε κάνει ή να μάθετε κάτι για άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος που θα λειτουργήσει υπέρ σας.

Το ενδεχόμενο αλλαγής εργασίας είναι έντονο, ενώ ό,τι κι αν συμβεί προσπαθήστε να μην αντιδράτε σπασμωδικά και έντονα. Να σκέφτεστε πολύ προσεκτικά πριν ανακοινώσετε κάποια απόφασή σας.

Λέων

Ετοιμαστείτε για μια περίοδο κατά την οποία οι επαγγελματικές και οι προσωπικές σας σχέσεις θα κλονιστούν συθέμελα. Γνωρίζετε καλά πως για να λειτουργήσει μια συνεργασία ή μία σχέση πρέπει να βασίζεται στην αλήθεια και τον σεβασμό.

Αν, λοιπόν, εσείς δεν δίνετε καμία σημασία στο τι πραγματικά θέλετε και δεν σέβεστε τα όσα σας λένε οι άλλοι ή δεν αναγνωρίζετε τη δική τους πλευρά, να περιμένετε αναταραχές τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά.

Πρέπει να θυμάστε ότι για να επιτύχει κάτι χρειάζεται συνεργασία και όχι επιβολή της δικής σας γνώμης. Χρειάζεται ψυχραιμία και ισορροπία. Προσπαθήστε να μην παρασύρεστε από τις υψηλές σας προσδοκίες ή τη ματαιοδοξία σας.

Υδροχόος

Μέχρι τις 11 Ιουνίου που ο Πλούτωνας θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σας θα κάνετε μια βαθιά ενδοσκόπηση στα όσα έχετε πράξει μέχρι τώρα και θα πάρετε δραστικές αποφάσεις για τη ζωή σας.

Ό,τι σας δυσκόλευε θα σας μοιάζει τώρα με βουνό που σας βαραίνει όσο τίποτα άλλο. Όμως δεν θα πρέπει να φοβηθείτε και να μείνετε κολλημένοι σε κάτι που δεν σας εξελίσσει.

Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Πλούτωνα είναι ιδανικό για να συνειδητοποιήσετε τις λάθος επιλογές σας, ενώ παράλληλα θα αισθάνεστε πιο δυνατοί για να κάνετε αυτές τις αλλαγές που θέλετε, καθώς θα αρνείστε να συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο από αυτό που σας αξίζει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δώστε μόνο προσοχή στον ενθουσιασμό σας και τη δίψα σας για εξουσία. Προσπαθήστε να μην πιέζετε τον εαυτό σας, διότι θα καταρρεύσετε συναισθηματικά με τη μελαγχολία να σας καταλαμβάνει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.