ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Angela White: H πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών αποκάλυψε το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας της (βίντεο)

Διαβάστε παρακάτω τι είπε

Angela White: H πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών αποκάλυψε το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας της (βίντεο)

Το 37χρονο μοντέλο και ηθοποιός ερωτικών ταινιών, Angela White, που κατάγεται από την Αυστραλία βρέθηκε σε ένα podcast και αναφέρθηκε στη καριέρα της αλλά και για το γεγονός πως από τα 14 της χρόνια γνώριζε πως ήθελε να ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα.

Το μεγαλύτερο λάθος που έχει κάνει στη καριέρα της είναι πως τα έκανε όλα μόνη της. «Στην αρχή της καριέρας μου τα έκανα όλα μόνη μου, ακόμα και το μοντάζ των ταινιών, εγώ το έκανα», δήλωσε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Το πρώτο της ερασιτεχνικό βίντεο το τράβηξε στην ηλικία των 14 ετών και δεν είχε κανένα ενδοιασμό για αυτό το γεγονός. Η ίδια δήλωσε αυτή ήταν η στιγμή που συνειδητοποίησε πως θέλει να ασχοληθεί με αυτό το επάγγελμα.

Από τη στιγμή που έφτασε στη νόμιμη ηλικία των 18 ετών, είπε ότι ήρθε σε επαφή με μια εταιρεία με την οποία ήθελε να συνεργαστεί. Έτσι έκανε το πρώτο της γύρισμα ως πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών.

Η ηθοποιός έχει καταφέρει να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας αρκετές φορές είτε λόγω των δηλώσεων της είτε λόγω των διακρίσεων. Στο επαγγελματικό της περιβάλλον έχει το παρατσούκλι «Μέριλ Στριπ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.