ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του Survivor All Star – Όσα πρέπει να ξέρετε

Ποιοι ετοιμάζουν βαλίτσες;

Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του Survivor All Star – Όσα πρέπει να ξέρετε

Tην Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023, στις 21:00 επιστρέφει το Survivor στην All Star εκδοχή του.

Οι καλύτεροι παίκτες όλων των σεζόν θα βρεθούν ξανά στον Άγιο Δομίνικο και στην αρένα όπου άλλαξε η ζωή τους, για έναν ακόμα γύρο.

Τα πρώτα ονόματα που πρόκειται να ταξιδέψουν στην Καραϊβική έχουν ήδη ανακοινωθεί, ενώ έχουν δοθεί στη δημοσιότητα και αρκετές πληροφορίες για το τι θα δούμε.

Ποιοι ετοιμάζουν βαλίτσες;

Οι 26 Survivors που έχουν «κλειδώσει» είναι οι: Σταυρούλα Χρυσαειδή, Αφροδίτη Σκαφιδά, Κωνσταντίνος Βασάλος, Στέλλα Ανδρεάδου, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κώστας Παπαδόπουλος, Μελίνα Μεταξά, Ελένη Χαμπέρη, Τάκης Καραγκούνιας, Περικλής Κονδυλάτος, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Ηλίας Γκότσης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Νίκος Μπάρτζης, Στάθης Σχίζας, Στέλιος Χανταμπάκης, Σπύρος Μαρτίκας, Εύη Σαλταφερίδου, Κατερίνα Δαλάκα, Βρισηίδα Ανδριώτου, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Ηλίας Μπόγδανος.

Επίσης, φημολογείται ότι στη συνέχεια του ριάλιτι θα προστεθούν οι: Γιώργος Κόρομι, Τριαντάφυλλος, Κρις Σταμούλης, Χριστίνα Κεφαλά, Νικόλ Μαυρίδη, Ελευθερία Ελευθερίου.

Όσον αφορά τις ομάδες, δεν θα υπάρχουν Μαχητές και Διάσημοι αλλά θα χωρίζονται με διαφορετικό τρόπο, ενώ θα υπάρχει και το «νησί της απομόνωσης», όπου θα μένουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση παίκτες. Θα πηγαίνουν εκεί με ελάχιστες προμήθειες και δεν θα μπορούν να συμμετέχουν στα αγωνίσματα επάθλου.

Φυσικά, θα υπάρξουν νέα παιχνίδια και πιο σκληρά αγωνίσματα, με τους συμμετέχοντες να καλούνται να τα δώσουν όλα αν θέλουν να παραμείνουν ως το τέλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.