ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αντζελίνα Τζολί: Στα χέρια της η έρευνα του FBI για τον άγριο καβγά με τον Μπραντ Πιτ

Η κατάθεση της Τζολί περιγράφει το βίαιο ξέσπασμα του πρώην συζύγου της

Αντζελίνα Τζολί: Στα χέρια της η έρευνα του FBI για τον άγριο καβγά με τον Μπραντ Πιτ

Η Αντζελίνα Τζολί έλαβε τα έγγραφα από την έρευνα του FBI, σχετικά με τον υποτιθέμενο καβγά μεταξύ αυτής και του πρώην συζύγου της, Μπραντ Πιτ, ο οποίος προκάλεσε και το επεισοδιακό διαζύγιό τους.

Περισσότερες από 100 σελίδες της έκθεσης του FBI επεξεργάστηκαν εκ νέου και δόθηκαν στην Τζολί, μετά από δικαστική αγωγή και έφτασαν στα χέρια της στις 4 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, ενώ μέχρι τέλος του μήνα θα παραλάβει κι άλλο υλικό.

Η 47χρονη ζητούσε επίμονα τα έγγραφα επειδή ισχυρίζεται ότι τα χρειάζεται για να αποκτήσει νομική προστασία από τον πρώην σύζυγό της. Το ζευγάρι ξεκίνησε το ειδύλλιό του, όταν συμπρωταγωνίστησε στην ταινία «Mr. And Mrs. Smith» το 2004 και τελικά παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2014 στο σπίτι τους στη Γαλλία, όμως ο γάμος διήρκεσε μόλις 25 μήνες. Από τότε τσακώνονται για την επιμέλεια των έξι παιδιών τους, αν και τα δύο μεγαλύτερα – ο Μάντοξ και ο Παξ – δεν είναι πλέον ανήλικα.

Ο Πιτ κατηγορήθηκε ότι έριξε κόκκινο κρασί και μπύρα πάνω στην πρώην του και τα παιδιά τους και ότι τους επιτέθηκε, στο αεροπλάνο, ισχυρισμοί που ο ηθοποιός αρνείται κατηγορηματικά. Το περιστατικό διερευνήθηκε τότε από το FBI, αλλά δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Οι λεπτομέρειες ήρθαν για πρώτη φορά στην επιφάνεια τον περασμένο Αύγουστο, όταν δημοσιοποιήθηκε μια δικαστική κατάθεση για την ελευθερία της πληροφόρησης.

Η Τζολί φαίνεται να καταδιώκει τον Πιτ μέσω μιας ανώνυμης δικαστικής αγωγής μεταξύ της «Jane Doe» και του FBI, το οποίο εξέτασε τον υποτιθέμενο καβγά σε ιδιωτικό τζετ το 2016.

Εν τω μεταξύ, η διαμάχη για το Chateau Miraval, τον αμπελώνα που ανήκει από κοινού στο ζευγάρι στην Προβηγκία, συνεχίζεται επίσης.

Η Τζολί πούλησε πέρυσι τις μετοχές της στο οινοποιείο, σύμφωνα με τον Πιτ. Η ημερομηνία του δικαστηρίου για την εν λόγω διαμάχη έχει οριστεί για την ερχόμενη Τρίτη. H νομική ομάδα που εκπροσωπεί την ηθοποιό καταλογίζει στον Πιτ την αιτία που δεν μπορούσαν να τα βρουν με το οινοποιείο.

Όπως είπαν, δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε μία συμφωνία, γιατί την υποχρεώνει να υπογράψει «ένα σύμφωνο που θα της απαγόρευε να μιλήσει εκτός δικαστηρίου για τη σωματική και συναισθηματική κακοποίηση της ίδιας και των παιδιών τους από τον Πιτ» -η λεγόμενη Συμφωνία μη Αποκάλυψης.

Η αγωγή της Τζολί για την κακοποιητική συμπεριφορά του Πιτ – «Πήγε να πνίξει ένα παιδί, τα χτύπησε, τους πέταγε αλκοόλ»

Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ συνεχίζεται, με την πρώτη να μην τα παρατάει και να παίζει όλα της τα «χαρτιά».

Η Τζολί επανήλθε με νέα καταγγελία εναντίον του πρώην συζύγου της τον περασμένο Οκτώβριο, αποκαλύπτοντας μερικές λεπτομέρειες σχετικά με την κακοποιητική συμπεριφορά του Πιτ στο ιδιωτικό αεροπλάνο το 2016, που αποτέλεσε βασικό παράγοντα στη λύση του γάμου τους.

Η κατάθεση της Τζολί περιγράφει το βίαιο ξέσπασμα του πρώην συζύγου της, τον Σεπτέμβριο του 2016, όταν εκείνοι και τα έξι παιδιά τους πετούσαν από τη Γαλλία στην Καλιφόρνια με ένα ιδιωτικό τζετ. «Ο Πιτ έπνιξε ένα από τα παιδιά και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο» και «άρπαξε την Τζολί από το κεφάλι και την κούνησε», αναγράφονται στην κατάθεση, προσθέτοντας ότι κάποια στιγμή «έχυσε μπύρα στην Τζολί.

Σε ένα άλλο, έριξε μπύρα και κόκκινο κρασί στα παιδιά». Παρά την πίεση από την πλευρά της Τζολί να διερευνηθεί περεταίρω το θέμα, οι αρχές δεν αποφάσισαν καμία ποινική δίωξη εις βάρος του Πιτ. Μόλις μερικές μέρες μετά το οικογενειακό ταξίδι, η Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Οι δικηγόροι του Μπραντ Πιτ δεν απάντησαν αμέσως στη σωρεία τηλεφωνημάτων και emails που δέχτηκαν, ώστε να δοθεί μία απάντηση σε όσα κατηγορείται. Το 2016, ανώνυμες πηγές από το περιβάλλον του Πιτ πήραν θέση απέναντι σε όσα ακούγονται για την κακομεταχείριση των παιδιών του από τον ίδιο και ανέφεραν πως δεν είχε συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.