ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Απίστευτες αποκαλύψεις από ένα ζιγκολό: Η πιο δύσκολη δουλειά του κόσμου – Κερδίζει 10.000 δολάρια το μήνα

Επαγγελματίας ζιγκολό εξηγεί πώς είναι να κάνεις το πιο παλιό επάγγελμα του κόσμου

Απίστευτες αποκαλύψεις από ένα ζιγκολό: Η πιο δύσκολη δουλειά του κόσμου – Κερδίζει 10.000 δολάρια το μήνα

Ξέρεις τι περνάει ένας αληθινός ζιγκολό; Δύσκολο κανείς να το φανταστεί έτσι δεν είναι; Το ποσό είναι αρκετά εξωφρενικό όσο είναι και το επάγγελμα του. Ο Samuel Hunter κερδίζει 10.000 δολάρια το μήνα. 

Όλοι οι άντρες κάποτε έχουν σκεφτεί να το κάνουν και οι περισσότεροι φυσικά το έχουν απορρίψει. Ο Samuel Hunter όμως είναι από εκείνους που το δέχτηκαν. Η ζωή του είναι γεμάτη ταξίδια σε πολυτελή ξενοδοχεία και μέρη εξωτικά.

Προσφάτως όπως μας είπε ο ίδιος πέρασε ένα μήνα στο Πουκέτ σαν συνοδός μία πολύ πλούσιας κυρίας. Υπάρχουν επαγγέλματα κι επαγγέλματα εκεί έξω, κάποια είναι δύσκολα και κάποια άλλα πολύ παράξενα. Εκείνο του ζιγκολό θα μας το αναλύσει ο άνθρωπος που το κάνει πραγματικότητα κάθε μέρα.

Ο Hunter έχει ευρύ πελατολόγιο και οι πελάτισσες του είναι όλων των ηλικιών. Η πιο μεγάλη γυναίκα πελάτισσα είναι 73 και η πιο μικρή είναι 23. Ο ίδιος υποστηρίζει πως οι ταινίες με ζιγκολό είναι σε πολλά τους ακριβείς αλλά όμως σε πολλά πέφτουν έξω.

«Σίγουρα υπάρχει η χλιδή αλλά ο θεατής δεν βλέπει την αθέατη πλευρά της δουλειά μας» λέει ο Hunter. Τα τελευταία δύο χρόνια κάνει μόνο αυτό και οι πελάτες του είναι μόνο γυναίκες. Το ταξίδι του στον χώρο του πληρωμένου σεξ ξεκίνησε όταν εργαζόταν για την εταιρία Touching Base η οποία έφερνε σε επαφή ανθρώπους με αναπηρία με επαγγελματίες sex workers.

Τι σημαίνει όμως να κάνεις τη δουλειά ενός ζιγκολό;

Η ζωή του είναι πολύ διαφορετική από μία γυναίκα sex worker. Αυτό το παραδέχεται ο ίδιος.

«Μία πελάτισσα θα με κλείσει για μία ολόκληρη νύχτα, επίσης την ημέρα θα δω μόνο μία πελάτισσα αποκλειστικά» λέει ο Hunter. Για δύο ώρες κερδίζει 600 ευρώ και οι περισσότερες από τις επαφές του είναι παντρεμένες γυναίκες, απογοητευμένες με τον γάμο τους και την ερωτική τους ζωή.

Υπάρχουν πελάτισσες που μπορεί να τον «κλείσουν» για πολλές συνεχόμενες μέρες, οι πιο πολλές κυμαίνονται στην ηλικία των 40 με 50. Δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα με κάποια πελάτισσα, σε αντίθεση με τις ταινίες του είδους στις οποίες οι πρωταγωνιστές συνάπτουν ερωτικές σχέσεις με τις γυναίκες που πάνε. Ο Hunter δουλεύει μέσω της δικής του ιστοσελίδας.

Το οικογενειακό περιβάλλον του Hunter γνωρίζει για το επάγγελμα του και έχει την απόλυτη στήριξη τους. «Το είπα στη μητέρα μου», εξήγησε. «Ήταν λίγο ανήσυχη στην αρχή, αλλά τώρα είναι εντάξει με αυτό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος πιστεύει πως είναι δυνατόν να έχεις μία κανονική σχέση αν είσαι sex worker, αν και ο ίδιος επιλέγει να μην έχει. Μέχρι στιγμής στηρίζεται στα δικά του μέσα διαφήμισης μιας και οι μηχανές αναζήτησης στο ίντερνετ «μπλοκάρουν» ό,τι αφορά το sex working. Οι περισσότερες δουλειές του προέρχονται μέσω των δικών του social media.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.