ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αποκτούν αδελφική σχέση: Τα τρία ζώδια που γίνονται οι καλύτεροι φίλοι

Βρίσκονται δίπλα στον φίλο τους τόσο σε εύκολες καταστάσεις όσο και σε δυσκολίες

Αποκτούν αδελφική σχέση: Τα τρία ζώδια που γίνονται οι καλύτεροι φίλοι

Υπάρχουν τρία συγκεκριμένα ζώδια που δε βάζουν τίποτα πάνω από τη φιλία και τη θεωρούν κάτι ιερό.

Αφοσιώνονται στους φίλους τους, ανταλλάζουν ειλικρινή αισθήματα αγάπης και αποκτούν αδελφική σχέση.

Για να ονομάσουν κάποιον φίλο και όχι απλά γνωστό σημαίνει ότι νοιώθουν πραγματική αγάπη και αποδεικνύουν καθημερινά και έμπρακτα ότι υπάρχει αληθινή φιλία.

Βρίσκονται δίπλα στον φίλο τους τόσο σε εύκολες καταστάσεις όσο και σε δυσκολίες και τίποτα δεν είναι ικανό να διαλύσει τη σχέση τους.

Διαβάστε παρακάτω σύμφωνα με τα άστρα και τους πλανήτες ποια είναι τα ζώδια που γίνονται οι καλύτεροι φίλοι:

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικά ζώδια που δεν θα διστάσουν να βάλουν τους άλλους πάνω από τον εαυτό τους. Φυσικά αυτό πολλές φορές δεν είναι καλό για εκείνα, αφού βάζοντας τον εαυτό τους σε δεύτερη μοίρα κάνουν αυτοσαμποτάζ, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι έτσι και αν επενδύσουν σε μία ειλικρινή και πραγματική φιλία, μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα τα υπόλοιπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι είναι γνωστό ότι είναι πάρα πολύ συναισθηματικά ζώδια που κάνουν τα πάντα για να φροντίσουν τους ανθρώπους τους. Είτε στην ερωτική τους σχέση είτε στις φιλικές και οικογενειακές δίνουν το 100% τους με σκοπό να παρέχουν ασφάλεια και φροντίδα σε εκείνους που επιθυμούν. Επιπλέον είναι αρκετά συμπονετικοί και υποστηρικτικοί.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί μερικές φορές μπορεί να γίνουν σκληροί και αυστηροί ακόμα και με τους καλύτερούς τους φίλους, ωστόσο στο τέλος πάντα θα λυγίσουν και θα τους κάνουν το χατίρι. Είναι ευαίσθητα και συμπονετικά ζώδια που θεωρούν την φιλία κάτι ιερό που ποτέ δεν θα προδώσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.