ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αποθεώθηκε η Rosalia στην πρώτη της συναυλία στην Ελλάδα – Κράτησε την ελληνική σημαία και μίλησε ελληνικά (βίντεο)

Κατάφερε να κάνει το αθηναϊκό κοινό να χορέψει στους ρυθμούς της

Αποθεώθηκε η Rosalia στην πρώτη της συναυλία στην Ελλάδα – Κράτησε την ελληνική σημαία και μίλησε ελληνικά (βίντεο)

Αποθεώθηκε χθες στην πλατεία Νερού στο Φάληρο, η Ισπανίδα σταρ Rosalia στην πρώτη της συναυλία στην Ελλάδα στα πλαίσια του Release Athens x SNF Nostos, καθώς ξεσήκωσε τα πλήθη μιλώντας άπταιστα ελληνικά και κρατώντας την ελληνική σημαία.

Από νωρίς το απόγευμα στη σκηνή του Release ανέβηκαν Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες, με την Ισπανίδα τραγουδίστρια να αποθεώνεται λόγω της εμφάνισή της.

@g_baira Η στιγμή που η @La Rosalia έγινε de Grecia στο φετινό @Release Athens Festival . #rosalia #larosalia #greece #concert #live #greektiktok #fyp #foryou #release #releaseathens23 #releasefestival #athensgreece ♬ πρωτότυπος ήχος – gbaira

Σε μια μοναδική συναυλία, η Rosalia κατάφερε να κάνει το αθηναϊκό κοινό να χορέψει στους ρυθμούς της, ενώ και η ίδια δήλωσε ότι είναι από την Ελλάδα.

@g_baira Περιμένοντας την εμφάνιση της @La Rosalia στο φετινό @Release Athens Festival . #rosalia #larosalia #concert #athensgreece #releaseathens #athens #greece ♬ πρωτότυπος ήχος – gbaira

Tο απόλυτο pop icon των ημερών μας, ήρθε για πρώτη φορά στην Αθήνα και τα έδωσε όλα επί σκηνής.

Αναβαίνοντας στη σκηνή, οι παρευρισκόμενοι έζησαν ένα μοναδικό live, με τη Rosalia να λέει «καλησπέρα Αθήνα, ευχαριστώ πολύ», ενώ σε κάποια φάση του σόου αποφάσισε να πάει προς τον κόσμο και να τραγουδήσει μαζί του.

@ariskafouros @La Rosalia live in Athens 💙 #rosaliamotomami #rosalia #larosalia #larosalia💃 #conaltura #live #concert #fyp #mpesfypgamw #thampeispotefyp? #fy #parati #motomami #motomamitour ♬ original sound – Aris Kafouros
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.