ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ashten Empire: Η 28χρονη που ξόδεψε πάνω από 40.000 δολ. σε πλαστικές για να μοιάσει στην Κιμ Καρντάσιαν (φώτο)

«Αν κοιτάξετε παιδικές μου φωτογραφίες έχουμε πολλές ομοιότητες»

Ashten Empire: Η 28χρονη που ξόδεψε πάνω από 40.000 δολ. σε πλαστικές για να μοιάσει στην Κιμ Καρντάσιαν (φώτο)

Η 28χρονη Ashten Empire, έχει επενδύσει περισσότερα από 40 χιλιάδες δολάρια για να γίνει σαν το είδωλό της, που δεν είναι άλλη, από την Κιμ Καρντάσιαν.

Οι διάφορες επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, σύμφωνα με την ισπανική Marca, συμπεριλαμβανομένης της χειρουργικής επέμβασης στο στήθος και της ανόρθωσης γλουτών έχει κάνει την 28χρονη να θυμίζει πολύ την Κιμ Καρντάσιαν.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι η πλαστική στο στήθος της κόστισε 14.000 δολάρια, ανεβάζοντας το μέγεθός του της στα 34 Ε. Το ίδιο χρηματικό ποσό… επενδύθηκε για μια ρινοπλαστική, η οποία της… έδωσε μια εντελώς νέα μύτη.

«Από την εφηβεία μου, οι άνθρωποι μου έλεγαν ότι μοιάζω εντυπωσιακά με την Κιμ Καρντάσιαν», είπε η 28χρονη.

Και πρόσθεσε: «Το ότι μοιάζω με την Κιμ είναι κάτι που το ακούω σχεδόν κάθε μέρα όταν βγαίνω στο κοινό. Και η αλήθεια είναι, αν κοιτάξετε παιδικές μου φωτογραφίες έχουμε πολλές ομοιότητες. Οι γονείς μας επίσης προέρχονται από παρόμοια καταγωγή, κάτι που θα μπορούσε να εξηγήσει την ομοιότητα».

Η σωσίας της Καρντάσιαν ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο γυμναστικής, αλλά προσεγγίστηκε από ένα πρακτορείο ταλέντων για να κάνει την κασκαντέρ για την Κιμ Καρντάσιαν, με εμφανίσεις σε εκδηλώσεις και συναυλίες.

Μάλιστα αρκετοί παπαράτσι την έχουν μπερδέψει με την Κιμ Καρντάσιαν ενώ στα social media έχει 75.000 ακόλουθους στο TikTok και πλησιάζει τους 600.000 στο Instagram.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.