Θέλουν να είναι πάντα πρώτα: Αυτά είναι τα τέσσερα πιο ανταγωνιστικά ζώδια

Θέλουν να είναι πάντα πρώτα: Αυτά είναι τα τέσσερα πιο ανταγωνιστικά ζώδια

Το ζώδιο σου δεν είναι το μόνο στοιχείο όπου μπορείς να εντοπίσεις τις ανταγωνιστικές σου τάσεις.

Μπορείς να εντοπίσεις τη δίψα σου για την πρωτιά τόσο στην τοποθέτησή σου στον Άρη όσο και στον κυβερνήτη του πρώτου Οίκου σου, γνωστού και ως το ζώδιο της ανόδου σου.

Ποια λοιπόν είναι τα 4 πιο ανταγωνιστικά ζώδια;

Κριός

Πιθανότατα δεν αποτελεί έκπληξη να δεις ότι ανήκεις σε αυτήν τη λίστα, Κριέ! Σε τελική ανάλυση, είσαι το πρώτο ζώδιο στον ζωδιακό κύκλο, πράγμα που σημαίνει ότι είσαι στη θέση του οδηγού. Κυβερνάσαι από τον πεινασμένο για δύναμη, Άρη, ο οποίος διέπει τις παρορμήσεις και την επιθετικότητά μας, οπότε είσαι πάντα έτοιμη για δράση. Δεν κρύβεις την ανάγκη σου να είσαι η καλύτερη και έχεις πάντα τη διάθεση για λίγο φιλικό ανταγωνισμό.

Ταύρος

Αγαπάς να ενδίδεις στα πιο ωραία πράγματα στη ζωή, Ταυρίνα, και δεν έχεις κανένα πρόβλημα να ενημερώσεις τον κόσμο ότι το γούστο σου είναι ανώτερο. Σε κυβερνά ο δεύτερος Οίκος, γνωστός και ως ο οίκος αξιών και περιουσιών, οπότε όταν βάζεις έναν υλικό στόχο, είναι όλα ή τίποτα. Θέλεις να αναγνωριστείς ως το πιο χλιδάτο και πιο φανταχτερό άτομο στον κύκλο σου και δεν θα σταματήσεις σε τίποτα μέχρι να αποδείξεις το status σου.

Ζυγός

Απολαμβάνεις να εντυπωσιάζεις τους άλλους με τη γοητεία και την πανούργα στάση σου, Ζυγέ. Σε κυβερνά ο έβδομος Οίκος, γνωστός και ως Οίκος των συνεργασιών, οπότε για εσένα, ο ανταγωνισμός έγκειται στις σχέσεις που διατηρείς και στο πώς σε αντιλαμβάνονται οι άλλοι. Επειδή προσπαθείς να είσαι το πιο δημοφιλές και γοητευτικό άτομο, προσπαθείς να διατηρήσεις την ηρεμία μένοντας όσο το δυνατόν πιο ουδέτερη.

Σκορπιός

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σκορπιέ, μπορεί να είναι γνωστό ότι είσαι ευαίσθητη κάτω από αυτό το σκληρό εξωτερικό περίβλημα, αλλά υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι τρομοκρατούνται από το θανατηφόρο κεντρί σου. Σίγουρα, είσαι νευρική, αλλά είσαι επίσης εξαιρετικά ανταγωνιστική όσον αφορά στην κυριαρχία. Σε κυβερνά ο Πλούτωνας, ο πλανήτης που κυβερνά την εξουσία και την αναγέννηση, έτσι αποβάλλεις συνεχώς κομμάτια του εαυτού σας για να αποκαλύψεις μια ισχυρότερη, πιο αξιόπιστη εκδοχή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.