Θέλουν να τα ελέγχουν όλα: Αυτά είναι τα τρία πιο χειριστικά ζώδια

Θέλουν να τα ελέγχουν όλα: Αυτά είναι τα τρία πιο χειριστικά ζώδια

Η χειραγώγηση θεωρείται γενικά μια τοξική ιδιότητα για να χαρακτηρίζει κάποιον. Aκόμη και η απλή αναφορά της λέξης φέρνει πίσω τις αναμνήσεις απαράδεκτων πρώην ή και κακών συναδέλφων που σαμπόταραν την επιτυχία σου.

Ωστόσο, δεν είναι τόσο ύπουλες όλες οι μορφές χειραγώγησης. Ενώ είναι ένα επικίνδυνο ταλέντο, η επιρροή του μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για το καλό όσο και για το κακό. Τα τρία πιο χειριστικά ζώδια είναι σίγουρα ικανά και για τα δύο.

Δίδυμοι

Έχεις ακούσει, φανταζόμαστε, για τη διπροσωπία του Δίδυμου. Περιέχει πλήθος προσώπων και θα φορέσει όποιο πρόσωπο ταιριάζει καλύτερα στο περιβάλλον του. Προσαρμόσιμος από τη φύση του, μπορεί να τα πάει περίφημα σε κάθε τύπο κοινότητας καθώς μεταμορφώνεται σε κάποιον που θα εμπιστευτεί η κοινότητα. Διαθέτει επίσης έναν επικίνδυνο τρόπο με τις λέξεις, συνθέτοντας όμορφες δηλώσεις που μπορεί ή όχι να είναι αληθινές. Θα τον πιστέψεις ανεξάρτητα από αυτά που θα σου πει. Ο Δίδυμος μπορεί να σου πουλήσει ένα ζεστό ρόφημα σε ένα καυτό καλοκαιρινό μεσημέρι στη μέση ενός καύσωνα.

Καρκίνος

Είναι ο Καρκίνος χειριστικός; Αυτό το ζώδιο παίρνει τη δύναμή του από τη βαθιά, αχαρτογράφητη θάλασσα των συναισθημάτων του. Αυτά τα νερά δεν είναι πάντα ήρεμα. Μπορεί να είναι θυελλώδη και γεμάτα καταιγίδες. Και η εγγενής γνώση του για το ανθρώπινο φάσμα συναισθημάτων είναι αυτό που τον κάνει ικανό να χειραγωγήσει.

Στην πραγματικότητα, ένας Καρκίνος θέλει απλώς να κρατήσει τα αγαπημένα του πρόσωπα όσο το δυνατόν πιο κοντά. Έχει πολλή αγάπη να δώσει, ίσως την περισσότερη αγάπη από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο στο ζωδιακό σύστημα και είναι πολύ πρόθυμος να τη δώσει. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι δυνατόν για έναν Καρκίνο να χάσει εντελώς κάποιον. Θα σε σκέφτεται για χρόνια από τότε που σταματήσατε να μιλάτε και θα αναρωτιέται πώς μπορεί να σε αγαπήσει από μακριά.

Σκορπιός

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Σκορπιός συμβολίζει – και πολύ σωστά – το πιο χειριστικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Είναι ένα μικρό, ύπουλο πλάσμα του οποίου το απροσδόκητο τσίμπημα είναι πολύ επώδυνο. Αυτή είναι η δύναμη που μπορεί να έχει ένας Σκορπιός. Έχει μια εσωτερική αίσθηση φιλοδοξίας που την κρατάει μέσα του, περνώντας πολύ χρόνο να παρακολουθεί το περιβάλλον του με μια κρυφή ατζέντα. Με την ικανότητα να μαθαίνει τις αδυναμίες σου, μπορεί να σου πει ακριβώς αυτό που θέλεις να ακούσεις και να απομνημονεύσει όλα όσα του λες ως αντάλλαγμα, σε περίπτωση που αυτές οι πληροφορίες μπορεί να αποδειχθούν χρήσιμες αργότερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.