ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Δεν ξέρουν τι σημαίνει η λέξη «ντροπή»: Αυτά είναι τα τρία πιο εξωστρεφή ζώδια

Δεν ξέρουν τι σημαίνει η λέξη «ντροπή»: Αυτά είναι τα τρία πιο εξωστρεφή ζώδια

Το να είσαι ντροπαλός σημαίνει απλώς ότι είσαι πιθανώς περισσότερο εσωστρεφής παρά εξωστρεφής.

Τα περισσότερα εξωστρεφή άτομα είναι πιο άνετα να κάνουν φίλους σχεδόν με όλους όσους συναντούν. Αλλά όσον αφορά την εσωστρέφεια, υπάρχουν ορισμένα ζώδια που είναι πιο ντροπαλά από τα άλλα.

Τα 3 παρακάτω ζώδια φαίνεται ότι δεν ξέρουν τι σημαίνει η λέξη «ντροπή».

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ένα πολύ ζεστό και φιλικό άτομο που πάντα αναζητά κάποιον καινούργιο άνθρωπο για να μιλήσει. Βρίσκει πολύ διαφωτιστικές και ελκυστικές τις συζητήσεις – ειδικά τις βαθιές – με νέους ανθρώπους. Και είναι γνωστό ότι ο Υδροχόος πάντα ψάχνει για νέα πράγματα να μάθει.

Ο Υδροχόος εκτιμά, επίσης, τους ανθρώπους που σέβονται ότι μπορεί να είναι λίγο διαφορετικός από αυτούς. Σίγουρα δεν τον νοιάζει τι πιστεύεις για αυτόν, αλλά είναι ωραίο να γνωρίζει ότι δεν προσπαθείς σκόπιμα να τον κάνεις να νιώσει άβολα.

Κριός

Ο Κριός πάντα αναζητά νέους ανθρώπους για να γνωρίσει επειδή είναι συναρπαστικό και επειδή περνάει πολύ καλά σε κοινωνικές καταστάσεις.

Στον Κριό αρέσει να έχει μια κοινωνική ζωή και δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι όταν η ζωή σου περιστρέφεται γύρω από τη διασκέδαση και με το να είσαι με φίλους. Επιπλέον, ο Κριός έχει φυσική αυτοπεποίθηση, οπότε η ντροπαλότητα δεν περνάει σχεδόν ποτέ από το μυαλό του.

Μαζί με την αυτοπεποίθηση έρχεται και το θάρρος. Εάν ο Κριός μπορεί να μιλήσει σε νέους ανθρώπους χωρίς να ντρέπεται ή ακόμα και να σταθεί μπροστά σε μια ομάδα αγνώστων και να μιλήσει, μπορεί επίσης και να μην αισθάνεται εύκολα αμηχανία.

Λέων

Για τον Λέοντα δεν υπάρχει η λέξη «ντροπή». Πώς μπορεί, άλλωστε, όταν του αρέσει να είναι στο κέντρο της προσοχής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Λέων δεν ντρέπεται, απλά και μόνο επειδή θα έρχονταν σε αντίθεση με όλα όσα αγαπά ήδη στον εαυτό του. Μπορεί να γίνει φίλος σχεδόν με τον οποιονδήποτε και μπορεί να έχει όλα τα βλέμματα πάνω του όταν μπαίνει σε ένα χώρο. Ο Λέων είναι επίσης αφοσιωμένος στην επιτυχία και ξέρει ότι μερικές φορές πρέπει να ρισκάρεις και να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου, αν θέλεις να πετύχεις. Έτσι, δεν υπάρχει αμηχανία ή συστολή που τον ακολουθεί στην προσωπική αλλά και την επαγγελματική ζωή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.