Μήπως ανήκεις σε αυτά; – Τα 5 ζώδια που μισούν τα Χριστούγεννα

Δείτε ποια είναι

Μήπως ανήκεις σε αυτά; – Τα 5 ζώδια που μισούν τα Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα αδιαμφισβήτητα, δημιουργούν μια ευχάριστη αίσθηση στους περισσότερους ανθρώπους, ωστόσο, υπάρχουν κάποια ζώδια που ναι, μισούν τη συγκεκριμένη περίοδο.

Κάποιοι δεν μπορούν τα Χριστούγεννα εξαιτίας των πολλών οικογενειακών εκδηλώσεων, άλλοι αισθάνονται νοσταλγία για τα χρόνια που έχουν περάσει και η εορταστική περίοδος τους οδηγεί σε «σκοτεινά» προσωπικά μονοπάτια. Άλλοι αντιπαθούν τις γιορτές καθώς δεν πιστεύουν σε συγκεκριμένες παραδόσεις ή τους δημιουργούν άγχος. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, το σίγουρο είναι πως τα Χριστούγεννα δεν είναι για όλους και κάποια ζώδια παραμένουν «πολέμιοί» τους.

Κριός

Επειδή ο Κριός απολαμβάνει να δουλεύει πολύ, δεν τους αρέσει τίποτα που οδηγεί σε διακοπές ή σε διακοπή των δραστηριοτήτων τους. Αυτό είναι που μισούν οι συγκεκριμένοι στα Χριστούγεννα, ότι αναγκάζονται να κάνουν διακοπές. Θα προτιμούσαν να δουλεύουν όλη τη περίοδο των Χριστουγέννων από το να ξεκουράζονται. Ένας Κριός θα γίνει γκρινιάρης και θα χαλάσει το εορταστικό κλίμα για όλους τριγύρω του από τη στιγμή που έχουν γνωστοποιήσει σε όλους την αντιπάθειά τους για την εποχή.

Παρθένος

Οι Παρθένοι χαρακτηρίζονται από το γεγονός πως κρίνουν τους πάντες και τον εαυτό τους υπερβολικά. Όταν περιτριγυρίζονται από την οικογένειά τους, δεν μπορούν παρά να τους κρίνουν όλους. Αντί λοιπόν να είναι ενθουσιασμένοι που δίνουν και δέχονται δώρα, βρίσκονται συνεχώς να ανησυχούν αν τα δώρα τους είναι ικανοποιητικά καλά. Τους αρέσει επίσης να τρώνε υγιεινά και είναι δύσκολο για εκείνους να βλέπουν τα αγαπημένα πρόσωπά τους να απολαμβάνουν τις λιχουδιές των Χριστουγέννων. Η εποχή των διακοπών τους στρεσάρει ακόμα περισσότερο από το -για τους ίδιους- αναμενόμενο. Για αυτό και θα προτιμούσαν να τις αποφύγουν.

Ζυγός

Οι διακοπές των Χριστουγέννων είναι πολύ θορυβώδεις για να τις αντέξουν οι Ζυγοί. Στο δείπνο των Χριστουγέννων όλοι μιλούν μεταξύ τους, υπάρχει δυνατή μουσική συνήθως και ένας Ζυγός δεν μπορεί να βρει την ηρεμία που επικρατεί στην καθημερινότητά.

Οι διακοπές τους βάζουν σε μια κατάσταση που μισούν καθώς τους βγάζουν ουσιαστικά από τη βόλεψή τους. Όταν τόσοι άνθρωποι μαζεύονται σε ένα μέρος, είναι δύσκολο να μην γίνεται… ντόρος. Ο Ζυγός απεχθάνεται το κύμα που δημιουργούν οι διακοπές των Χριστουγέννων.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί αντιπαθούν τα ψέματα και τα μυστικά. Την περίοδο των διακοπών, είναι πιθανό να ανακαλύψουν πως κάποιος τους έχει πει ψέματα για όλη τη ζωή τους, ή, ακόμα χειρότερα, τους έχει παρουσιάσει μια εναλλακτική από την πραγματική, αλήθεια. Θα πληγωθούν και από τη στιγμή που πέσουν στον βούρκο, δεν υπάρχει επιστροφή. Ένας Σκορπιός θα θέλει να φύγει άμεσα και να μην ξαναμιλήσει σε εκείνον που τους πρόδωσε. Αυτό θα χαλάσει το χριστουγεννιάτικο κλίμα για όλους φυσικά.

Υδροχόος

Ένας Υδροχόος απολαμβάνει τη μοναξιά. Θα προτιμούσαν να περάσουν χρόνο μόνοι τους, κάνοντας πράγματα που αγαπούν , παρά να είναι αναγκαστικά σε βαρετές συγκυρίες με ανθρώπους δεν συμπαθούν απαραίτητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν έρχεται η εποχή των Χριστουγέννων, δεν μπορούν από το να είναι κοντά στην οικογένειά τους, μεταξύ των οποίων υπάρχουν και μέλη που δεν έχουν ιδιαίτερο δέσιμο. Αυτόματα, θα τους δημιουργήσει ένα αρχητικό συναίσθημα. Για τους Υδροχόους είναι δύσκολο να επικοινωνήσουν με ανθρώπους που δεν συμπαθούν, ακόμα και σε τυπικό βαθμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.