ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα περάσουν «ανώδυνα» την πανσέληνο του Νοεμβρίου

Θα επηρεαστούν λιγότερο

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα περάσουν «ανώδυνα» την πανσέληνο του Νοεμβρίου

Η πανσέληνος του Κάστορα έρχεται στις 19 Νοεμβρίου, στο σταθερό και προσγειωμένο ζώδιο του Ταύρου.

Μια φάση της σελήνης που έρχεται μαζί με σεληνιακή έκλειψη, έχοντας όλη τη δύναμη μιας κανονικής πανσελήνου, αλλά με μια φυσική ικανότητα να ανεβάζει την ένταση, προκαλώντας αναστάτωση με τη μορφή προσωπικών αποκαλύψεων και απροσδόκητων ανατροπών.

Αλλά για τα 3 παρακάτω ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από την πανσέληνο του Κάστορα, αυτές οι μεγάλες αλλαγές θα είναι σχεδόν ανώδυνες.

Δίδυμοι

Διδυμάκι, αυτή η σεληνιακή έκλειψη μετακινείται στον Οίκο του υποσυνείδητου σου, αυξάνοντας την ευαισθητοποίηση σε τομείς που δεν είναι ξεκάθαροι. Αυτή η φάση της σελήνης βοηθά να ανοίξεις το μυαλό σου, ρίχνοντας ένα φως στα πράγματα που απέφευγες είτε άμεσα είτε έμμεσα. Αυτή η έκλειψη χρησιμεύει ως μια διακριτική υπενθύμιση για τους Διδύμους ότι δεν μπορούν να επεξεργαστούν τα πράγματα τόσο γρήγορα και ότι έχουν την τάση να τα αφήνουν να παραμένουν μέσα τους εάν δεν τους δοθεί η απαιτούμενη προσοχή.

Παρθένος

Παρθένε, αυτή η έκλειψη έχει να κάνει με την αλλαγή της κοσμοθεωρίας σου. Η έκλειψη της Σελήνης μετακομίζει στον Οίκο της φιλοσοφίας σου, σηματοδοτώντας μια σημαντική στιγμή για να εξερευνήσεις, να επεκτείνεις και να εκτιμήσεις τα διαφορετικά έθιμα και κουλτούρες, εκτός της δικής σου. Αυτή η πανσέληνος είναι ένα πράσινο φως για να εξερευνήσεις νέους κόσμους και διαφορετικά έθιμα ή πολιτισμούς.

Αιγόκερως

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έκλειψη της Σελήνης έχει να κάνει με ευχαρίστηση και παιχνίδι για σένα, Αιγοκερίνα. Αυτή η φάση της σελήνης σε ενθουσιάζει στις δημιουργικές σου προσπάθειές, σε εμπνέει να αναλάβεις δράση για να μετατρέψεις αυτές τις δημιουργικές ιδέες σε πλήρως ανεπτυγμένα επιχειρηματικά εγχειρήματα. Αυτή η έκλειψη μπορεί να σε ωθήσει να επενδύσεις περισσότερο στον εαυτό σου, βασιζόμενη σε πόρους που επιτρέπουν στο εσωτερικό παιδί σου, να χαλαρώσει και να χορτάσει την περιέργειά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.