Ποια ζώδια είναι αυτά που κάνουν πρωταθλητισμό στα θέματα εργασίας και δεν συμβιβάζονται με το μέτριο;

Ποια ζώδια είναι αυτά που κάνουν πρωταθλητισμό στα θέματα εργασίας και δεν συμβιβάζονται με το μέτριο;

Κάποιοι έχουν την πρωτιά στο αίμα τους, κάποιοι άλλοι στον αστερισμό τους. Αυτοί οι τρεις πάντως είναι διατεθειμένοι να προβούν σε ακρότητες για την επιτυχία.

Κριός

Οι Κριοί είναι πολυμήχανοι, γρήγοροι και ξέρουν να κρατάνε το στόμα τους κλειστό. Είναι ωραίο τύποι, χωρίς να κάνουν ιδιαίτερο θόρυβο. Μην τους κάνεις εχθρούς γιατί μπορείς να τους βρεις μπροστά σου ως αφεντικά, θα θυμούνται πάντα αυτό που συνέβη λίγα χρόνια πριν και θα σου φορέσουν την εκδίκηση καπέλο. Κλασική περίπτωση πετυχημένης γυναίκας Κριού είναι η Lady Gaga.

Λέων

Ο Λέων είναι bossy: η J Lo είναι Λέων στο ζώδιο και έχει τη φήμη του «αφεντικού» . Είναι το ζώδιο που δεν αφήνει τίποτα σε σχέση με την κορυφή και την καταξίωση να πάει χαμένο. Δουλεύει την εικόνα του πιο πολύ από όσο φαντάζεσαι. Όταν ένας Λέoντας είναι πεσμένος πιστεύει πως είναι απλά ημίθεος. H κορυφή για εκείνον είναι το πατρικό του σπίτι, το οποίο δεν θα αφήσει κανέναν να του το πάρει.

Αιγόκερως

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για αυτό το ζώδιο, το πρεστίζ είναι κινητήριος δύναμη. Του αρέσει η αίγλη και τη χτίζει από μωρό παιδί. Από τη γυναίκα Αιγόκερω δεν μπορεί καμία basic b**ch να της πάρει το στέμμα, θα παλέψει για να το κρατήσει. Είναι γεννημένη για την κορυφή και θα δουλέψει μέρα και νύχτα για να την κατακτήσει. Δεν θα φύγει από εκεί αμαχητί, θα κάνει όσες θυσίες και αν χρειαστεί. Το ότι εκεί ψηλά έχει μοναξιά, αυτή η σκέψη δεν τη φοβίζει. Ένα καλό παράδειγμα της ανεξάρτητης φύσης τους είναι η Kate Moss η οποία ό,τι και γίνει πάντα θα βρίσκει τον δρόμο προς την κορυφή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.