ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την έκλειψη του ηλίου

Δείτε ποια είναι

Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την έκλειψη του ηλίου

Η επερχόμενη έκλειψη ηλίου θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου στο ζώδιο του Τοξότη, ξεκινώντας μια νέα αρχή που μπορεί να μοιάζει περισσότερο σαν κάτι να τελειώνει.

Αυτή η έκλειψη μπορεί να σε βοηθήσει να βγάλεις ένα σημαντικό συμπέρασμα σχετικά με μια σημαντική εμπειρία που έχεις επεξεργαστεί πρόσφατα.

Ούτως ή άλλως, όμως, θα υπάρξουν 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτό το γεγονός.

Δίδυμοι

Οι σχέσεις σου κινούνται σε νέες κατευθύνσεις. Αυτή η ηλιακή έκλειψη μπορεί να εγκαινιάσει μια νέα εποχή για τις συνεργασίες σου. Μπορεί να σε ενθαρρύνει να επαναπροσδιορίσεις τους όρους που έχεις συμφωνήσει εσύ και ο σύντροφός σου, βοηθώντας τη σχέση σου να αναπτυχθεί μακροπρόθεσμα. Μπορεί ακόμη και να σε οδηγήσει στο να δημιουργήσεις μια σύνδεση με κάτι καινούργιο, σηματοδοτώντας την αρχή μιας σχέσης που έχει σημαντικό αντίκτυπο σε εσένα.

Παρθένος

Η αίσθηση της άνεσης και της οικειότητάς σου μπορεί να αλλάζει. Ακριβώς επειδή κάπου ένιωθες σαν στο σπίτι σου, δεν σημαίνει ότι θα νιώθεις πάντα έτσι. Καθώς μεγαλώνεις και αποκτάς νέες εμπειρίες, η προοπτική σου για μια άνετη ζωή εξελίσσεται μαζί με αυτές. Στο τέλος της ημέρας, το σπίτι είναι το μέρος που σε κάνει να νιώθεις ότι ανήκεις κάπου, σαν να είσαι προορισμένη να είσαι εκεί.

Τοξότης

Υιοθετείς μια βαθύτερη μορφή αυτοαποδοχής. Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεσαι στη ζωή, μπορεί να αισθάνεσαι ότι δεν είσαι καθόλου κοντά στο σημείο που θα ήθελες να είσαι. Ίσως υπάρχει κάτι που εξακολουθείς να ελπίζεις να καταφέρεις. Ίσως νιώθεις ότι έχεις μείνει πίσω από όλους τους άλλους. Ωστόσο, αυτή η έκλειψη του ηλίου έχει να κάνει με το να αποδεχτείς πού σε οδήγησε το ταξίδι της ζωής, επειδή συνέβαλε στο πρόσωπο που είσαι τώρα.

Ιχθείς

Η καριέρα σου μπορεί να πάρει κάποια απροσδόκητη πορεία. Ενώ μπορεί να έχεις μάθει να «ανεβαίνεις σκαλοπάτια» στην καριέρα σου, η ειλικρινής αλήθεια είναι ότι η καριέρα σου δεν έχει σχήμα σκάλας αλλά είναι στην πραγματικότητα διαμορφωμένη σαν δρόμος με στροφές, με πολύ λίγες πινακίδες για να σηματοδοτήσουν το πού πηγαίνεις. Αυτή η ηλιακή έκλειψη μπορεί να οδηγήσει την καριέρα σου σε μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση, η οποία θα μπορούσε να σε κάνει να νιώθεις χαμένη στην αρχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.