ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δεν «ξεκολλάνε» από το κινητό: Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που μπορεί να στέλνουν SMS όλη μέρα

Μήπως ανήκεις σε ένα από αυτά;

Δεν «ξεκολλάνε» από το κινητό: Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που μπορεί να στέλνουν SMS όλη μέρα

Υπάρχουν τρία ζώδια που τους αρέσουν πολύ οι συζητήσεις μέσω SMS και αν ανήκεις σε αυτά ή έχεις σε αυτά τοποθετήσεις πλανητών, βάζουμε στοίχημα ότι δεν μπορείς να κρατήσεις τα χέρια σου μακριά από το τηλέφωνό σου όταν ακούς τον μαγικό ήχο του SMS.

Δίδυμοι

Θέλει να σου στείλει μήνυμα σε κάθε σκέψη που κάνει. Αυτό το ζώδιο κυβερνάται από τον Ερμή – τον πλανήτη της επικοινωνίας – έτσι, προφανώς, οι Δίδυμοι έχουν εμμονή να πληκτρολογούν μηνύματα στο τηλέφωνό τους. Είτε έχουν μια έξυπνη ιδέα στο μυαλό τους είτε θέλουν να κουτσομπολέψουν κάτι που έμαθαν, σίγουρα θα σου στείλουν μια σειρά από μηνύματα και θα λατρέψεις να διαβάσεις κάθε ένα από αυτά.

Καρκίνος

Του αρέσει να κρατά ενήμερους τους πάντες. Οι Καρκίνοι νοιάζονται τόσο πολύ με το να κρατάνε επαφή με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και ποιος καλύτερος τρόπος υπάρχει για να το κάνουν αυτό από το να στέλνουν μηνύματα; Τους αρέσει να ακούνε τα πάντα για το πώς πάει η μέρα σου και θα σου στείλουν τις πιο προσεκτικές και εύστοχες απαντήσεις. Το καλύτερο κομμάτι; Δεν στέλνουν μηνύματα σε οποιονδήποτε και αν είσαι στα άτομα που έχουν επιλέξει να στείλουν μήνυμα, παίρνουν τη συνομιλία σας πολύ σοβαρά.

Παρθένος

Θα βρει πάντα την ευκαιρία για να γράψει ένα όμορφο κείμενο. Του αρέσει να στέλνει μηνύματα περισσότερο από το να μιλάει προσωπικά. Σε τελική ανάλυση, μπορεί να ξεδιπλώσει τη λογοτεχνική του ιδιοφυΐα όταν στέλνει μηνύματα. Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό να είναι λίγο ντροπαλός στο τηλέφωνο, οπότε η αποστολή μηνυμάτων είναι πραγματικά το αγαπημένο του πράγμα. Είναι σπάνιο να αργήσει πολύ να απαντήσει, λαμβάνοντας υπόψη πόσο μισεί να καθυστερεί και να βλέπει όλα τα κείμενά του να συσσωρεύονται.

Τοξότης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σου στέλνει memes όλη την ημέρα. Το Διαδίκτυο είναι ένα ξεκαρδιστικό μέρος και ο Τοξότης είναι ένας ξεκαρδιστικός αποστολέας μηνυμάτων. Όχι μόνο του αρέσει να μιλάει και να μαθαίνει τα πάντα, αλλά προσελκύει τα αστεία memes σαν μαγνήτης. Δεν μπορεί όμως να τα κρατήσει όλα για τον εαυτό του, επομένως, φυσικά, πρέπει να τα στείλει σε όλους τους ανθρώπους που γνωρίζει ότι θα εκτιμήσουν την αστεία και έξυπνη αίσθηση του χιούμορ του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.