Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που «θα τη βγάλουν καθαρή» από την πανσέληνο του Δεκεμβρίου

Είσαι από τους τυχερούς;

Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που «θα τη βγάλουν καθαρή» από την πανσέληνο του Δεκεμβρίου

Εάν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από την πανσέληνο του Δεκεμβρίου στους Διδύμους, που θα έρθει στις 19 Δεκεμβρίου, μπορεί να νιώσεις ότι δεν είναι τόσο οδυνηρή όσο περίμενες.

Κριός

Μπορεί να αισθάνεσαι πιο ομιλητική από το συνηθισμένο όταν λάβει χώρα αυτή η πανσέληνος. Ενεργοποιώντας τον τρίτο οίκο της επικοινωνίας σου, αυτή η πανσέληνος σε ενθαρρύνει να εμπλακείς σε διάλογο με ανθρώπους που έχουν πολλά να σε διδάξουν. Αφήσε τους να σου δώσουν την αυτοπεποίθηση να μοιραστείς τις σκέψεις σου και αν κάποιος διαφωνεί μαζί σου, άκουσε τι έχει να σου πει.

Καρκίνος

Όταν πραγματοποιηθεί αυτή η πανσέληνος, μπορεί να αισθάνεσαι απίστευτα ευαίσθητη και να χρειάζεσαι λίγο χρόνο μόνη σου. Σε τελική ανάλυση, αυτή η πανσέληνος στέλνει διορατικότητα στον δωδέκατο οίκο του υποσυνείδητου σου, που θα τονίσει πολλές από τις σκέψεις και τα συναισθήματα που κρατάς για τον εαυτό σου. Πήγαινε με το ρεύμα και αποδέξου την απαραίτητη μοναξιά και την ενδοσκόπηση.

Ζυγός

Υπάρχουν πάντα ένα εκατομμύριο τρόποι να δεις κάτι και όλα εξαρτώνται από τη γωνία που θα αποφασίσεις να ακολουθήσεις. Αυτή η πανσέληνος θα σου υπενθυμίσει ότι τίποτα δεν είναι δεσμευτικό γιατί τα γεγονότα μπορούν πάντα να αλλάξουν ανάλογα με την προοπτική σου. Καθώς αυτή η πανσέληνος στέλνει δύναμη στον εκτεταμένο και με ελεύθερο πνεύμα ένατο οίκο σου, θα σε ενθαρρύνει να αφήσεις τις περιοριστικές πεποιθήσεις, να επωφεληθείς από αυθόρμητες ευκαιρίες και να έχεις λίγη πίστη.

Αιγόκερως:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εάν αισθάνεσαι στάσιμη, κουρασμένη και αποδιοργανωμένη, αυτή η πανσέληνος θα σε βοηθήσει να επιστρέψεις στο σωστό δρόμο. Αλλά στην αρχή, μπορεί να μοιάζει περισσότερο με μια βίαιη ώθηση. Καθώς αυτή η πανσέληνος θα συμβεί στον έκτο οίκο της εργασίας και της υγείας σου, μπορεί να αποκαλύψει τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσες να βελτιώσεις τις συνήθειές σου σε καθημερινή βάση, όπως να τρως πιο θρεπτικά γεύματα, να ορίσεις ένα τακτικό πρόγραμμα ύπνου ή να προσπαθήσεις να ξεπεράσεις την αναβλητικότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.