ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Σας ενδιαφέρει: Αυτά είναι τα 2+1 ζώδια που δεν θα βρουν την αληθινή αγάπη μέσα στο 2022

Μήπως ανήκεις κι εσύ σε αυτή την τριάδα;

Σας ενδιαφέρει: Αυτά είναι τα 2+1 ζώδια που δεν θα βρουν την αληθινή αγάπη μέσα στο 2022

Λίγες μέρες μονάχα ημέρες έχουν μείνει προκειμένου να υποδεχθούμε το νέο έτος και όλοι ελπίζουμε σε μία καλύτερη χρονιά σε κάθε τομέα της ζωής μας.

Αν, όμως περιμένετε να βρείτε η αληθινή αγάπη μέσα στο 2022 και ανήκετε στα παρακάτω ζώδια, τότε λυπούμαστε, αλλά αυτό θα γίνει δύσκολα.

Για εσάς είναι πιθανότερο να ισχύσει το ρητό που λέει: «Όποιος κερδίζει στα χαρτιά χάνει στην αγάπη» τη χρονιά που έρχεται. Μην πτοείστε, όμως, οι υπόλοιπες σχέσεις σας θα ανθίσουν, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τι πραγματικά αναζητάτε σε μία σχέση.

Κριός

Αν και σε γενικές γραμμές θα ζήσετε μία έντονη και γεμάτη χρονιά, μην περιμένετε να βρείτε το ιδανικό ταίρι φέτος. Ειδικά στον αισθηματικό τομέα αναμένετε ένα μικρό χάος, το οποίο θα αρχίσει να υποχωρεί προς το τέλος του έτους. Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας, είναι γραμμένο στα άστρα (τουλάχιστον για φέτος).

Δίδυμος

Το 2022 δεν είναι ιδανική χρονιά για τα αισθηματικά των Διδύμων. Όσοι βρίσκεστε στην αναζήτηση σχέσης, αναθεωρήστε τις επιθυμίες σας. Άλλωστε είστε το ζώδιο της επικοινωνίας και της αλληλεπίδρασης με τους άλλους, έτσι είναι αρκετά δύσκολο να νιώσετε μοναξιά, ειδικά όταν έχετε διαρκώς κάτι να κάνετε. Προτιμήστε φέτος να «χτίσετε» τον κύκλο σας έτσι, ώστε να αναπτύξετε σχέσεις που θα σας στηρίζουν πραγματικά, γιατί αυτό χρειάζεστε.

Λέων

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με αρκετούς πλανήτες να αναπτύσσουν ανάδρομη πορεία με τον κυβερνήτη σας, Ήλιο, μέσα στη χρονιά το κεφάλαιο «σχέσεις» γίνεται αρκετά δύσκολο για εσάς. Μπορεί να μην βρείτε το ιδανικό ταίρι, αλλά θα καταφέρετε να γνωρίσετε σε βάθος τον εαυτό σας και τις ανάγκες του. Διαβάστε βιβλία, βγείτε βόλτες, κατακτήστε τα επαγγελματικά σας όνειρα και όλα θα πάνε καλά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.